KSO yönetiminden Bülbül’e ziyaret

KSO yönetiminden Bülbül’e ziyaret

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı’nda Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan Konyalı Doç. Dr. Kudret Bülbül’ü ziyaret etti.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Kudret Bülbül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Müsteşarlığın görevlerini anlattı. Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı’nın terörle mücadelede politika ve strateji belirleyecek önemli bir kurum olduğunu ifade eden Doç. Dr. Bülbül, geliştirilecek politika ve stratejinin Sosyoloji, Psikoloji ve Siyaset gibi sosyal bilimlerden faydalanılarak ortaya konacağına işaret etti. Doç. Dr. Bülbül, Müsteşarlığın bir düşünce merkezi gibi yeni ve farklı bir bakış açısı geliştirme amacı taşıdığına değindi. Müsteşarlığın diğer bir önemli görevinin ise, istihbarat birimleri arasında koordinasyonu sağlamak olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Bülbül, Müsteşarlığın operasyonel bir görevinin olmadığını da hatırlattı.

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ise, “Bir hemşerimizin, Konyalı bir kardeşimizin böylesine önemli ve stratejik bir göreve gelmesi bizi son derece mutlu etmiştir” dedi.  Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğinin altını çizen Başkan Büyükhelvacıgil, kimsenin Türkiye’nin birlik ve beraberliğini zedelemeye gücünün yetmeyeceğini sözlerine ekledi.
Ziyarete Konya Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Mehmet Ali Korkmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahir Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Saylık, Mehmet Ali Acar, Rıfat Hekimoğlu, Veli Tekelioğlu, Kemal Korkmaz, Mehmet Çolak katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.