KSO ve İl Genel Meclisi’nden Emniyet Müdürüne ziyaret

KSO ve İl Genel Meclisi’nden Emniyet Müdürüne ziyaret

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Sabri Ak, beraberinde divan üyeleri ve AKP Gurup Başkanvekili Erol Küçükbakırcı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namalı makamında ziya

KSO BAŞKANI VE YÖNETİMİ

KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’a, Konya’da görev yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Konya sanayisi ve ekonomisi hakkında da Emniyet Müdürü Namal’a bilgi veren Başkan Büyükhelvacıgil, sanayi şehri Konya’nın aynı zamanda huzur şehri olduğunu ve bunda da en büyük paylardan birinin emniyet teşkilatına ait olduğunu kaydetti. Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı, KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Yönetim Kurulu Başkan  Yardımcıları Tahir Şahin, Hüseyin Tosunoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Korkmaz, Mehmet Çolak, A.Rifat Hekimoğlu, Mustafa Veli Tekelioğlu, İbrahim Bozkurt Çağlayan ve Ömer Saylık ziyaret etti.
İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI VE ÜYELERİ
İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Sabri Ak ise “İlin sorunlarının çözümü noktasında meclis üyelerimiz son derece duyarlı. Emniyet teşkilatımıza da gerekli yardım ve ihtiyaçların temini konusunda her zaman hassas davranıyoruz” dedi. Ziyaretin sonunda Meclis Başkanı Mustafa Sabri Ak, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’a mesnevi hediye etti. Ziyarette İl Genel Meclisi Birinci Başkanvekili Süleyman Selçuk, İkinci Başkanvekili Ahmet Tapu, Divan üyeleri Mehmet Ümütlü ile Abdullah Ertuğrul yer aldı.
EMNİYET MÜDÜRÜ NAMAL: HİZMET ETMEYE GELDİK
“Hizmet etmeye geldik” diyen Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Konya halkının huzur ve güvenliği için en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.