Kreş Önünde Alkol Almaması İçin Uyarılan Genç Binaya Saldırdı

Kreş Önünde Alkol Almaması İçin Uyarılan Genç Binaya Saldırdı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kreş önünde alkol alan genç, önce kendisini uyaran veliye daha sonra da kreş binasına saldırdı. Kreşin camını kıran ve elini kesen zanlı polis tarafından göz altına alındı. Hastaneye doktor raporuna götürülen...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kreş önünde alkol alan genç, önce kendisini uyaran veliye daha sonra da kreş binasına saldırdı. Kreşin camını kıran ve elini kesen zanlı polis tarafından göz altına alındı. Hastaneye doktor raporuna götürülen gencin 2.15 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Olay Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'na (ERDEMİR) ait Çocuk Bakım Yurdu önünde meydana geldi. İddiaya göre kreş önünde araç içerisinde alkol alan Emre A. (22) kreşte çocuğu bulunan Mustafa Y. tarafından alkol almaması konusunda ve aracını kaldırması konusunda uyarınca aralarında tartışma yaşandı. Mustafa Y. tartışmanın büyümemesi amacıyla aracın yanından uzaklaşarak kreşe girmesi ile birlikte Emre A. da kreşe girmek istedi. Buna izin verilmemesine sinirlenen genç kreş binasının arkasına dolaşarak arka kapıdan girmeye çalıştı. Kilitli olan kapının camına yumruk atan Emre A. nın eli kesildi. Yurt görevlilerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polisler eli kesilen genç ekip aracına bindirildi.

Bu sırada olayı haber alan veliler kreşe akın etti. Olaydan dolayı oldukça korktukları gözlenen çocuklarını alan veliler araçlarına binerek evlerinin yolunu tutarken bir çocuk, annesine "Anne, polisler neden geldi? Camlarımızı kırmışlar" diyerek sorular yöneltti. Bir veli de bu tür şahısların okul ve kreş önlerinden uzaklaştırılması gerektiğini polise iletti.

Ekip aracı ile karakola götürülen Emre A.'nın alınan doktor raporunda 2.15 promil alkollü olduğu öğrenildi. Yurt görevlisi ve Mustafa Y. de ekip aracı ile ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Emre A.'nın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.