Kren Vinç temkinli büyüyor

Kren Vinç temkinli büyüyor

2007 yılı başlarında 1. Organize de 2000 M2 kapalı alanda faaliyete başlayan ve şu anda Büsan 3. Özel Organize sanayi bölgesinde Toplam 4100 m2 Yeni fabrika binasında faaliyetine devam eden Kren Vinç Makine, katıldığı yerli ve ulusal fuarlar ile yurtiçini

Kren Vinç, 2007 yılından beri, geliştirmiş olduğu sistem ve yenilikçi tasarımlarla satış sonrası müşterilerle kurduğu diyaloglar ve sağladığı güvenle hizmet verdiği vinç sektörüne damgasını vuruyor. Türkiye de Kule vinç imalatı ile ilgili sürekli gelen talepler karşılığında, pazar araştırmasın da  gördüğü boşluğu doldurmak ve inşaat  sektörüne daha fazla hizmet edebilmek için firma bünyesine tecrübeli teknik  kadrolar dahil eden firma yaşanan ekonomik krizden etkilenmesine karşın elemanlarını bünyesinde tutarak istikrarını göstermiş oldu. Krizi derinden hissettiklerini söyleyen Kren Vinç Kurucusu Mehmet Kurtlar,”Krizi derinden hissettik müşterilerimiz azaldı. Kar marjları rekabetin artmasından dolayı oldukça düştü. Bu da her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de sıkıntılar oldu” dedi.
Yurtdışında katıldığı Romanya, Libya, Mısır ve Gaziantep’te düzenlenen Irak fuarı ile yurt içindeki Konya (2), İstanbul, İzmir, Kayseri, Adana ve Ankara fuarlarında kendilerini daha iyi tanıttıklarını söyleyen Mehmet Kurtlar, Kasım’da İstanbul’da yapılacak fuara da katılacaklarını belirterek 2009’daki son fuarı değerlendirmiş olacaklarının altını çizdi. Fuarların yurtdışı açılımı adına etkili olduğunu hatırlatan Kurtlar, “ Nisan’da Libya’da katıldığımız fuar sonrası birkaç iş yaptık. Ancak bunlar tanışma amaçlı olduğundan kar amaçlı olmadı. Maliyetine iş yapmış olduk. Son olarak Mısır fuarına katıldık ve değişik temaslarımız oldu. Yaptığımız işlerde olmuştu. Onun için Mısır’da daha önce bağlantılarımız vardı. Ancak yaşanan küresel kriz nedeniyle ister istemez talepler de azaldı ve bundan 2010 yılı yarısına kadar umudumuz yok. Ancak geri kalan 6 ayda toparlanmalar başlayabilir” diyerek İstanbul Anadolu Ray projesinde kullanılmak üzere Yılbaşından beri çalışan ve 25+10 ton kapasiteli Vinci kendilerinin yaptığını hatırlatarak, böylesi önemli projelerde yer almaktan dolayı da mutlu olduklarını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.