Kötü gidişin sebepleri araştırılıyor

Kötü gidişin sebepleri araştırılıyor

Konyasporda ağızları bıçak açmıyor. Başka bir deyişle, iki hafta alınan bir yenilgi ve bir beraberlikle şampiyonluk yolunda büyük yara alan Konyasporda yüzler gülmüyor.

Bank Asya 1. Lig'in ikinci devresine puan kayıplarıyla başlayan Konyaspor'da, düşüşün nedenleri araştırılıyor. Ligin ikinci devresine kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle başlayan, dün de deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile berabere kalan  Konyaspor, iki haftada toplam 5 puan kaybetti.
KARAPINAR: BİZE YAKIŞMIYOR
Başkan Bahattin Karapınar, Kayseri Erciyesspor karşısında ortaya konulan oyunun Konyaspor'a yakışmadığını belirtirken, takımın bir an önce toparlanarak yeniden bir galibiyet serisi yakalamasının gerektiğini, bunun içinde gereken tedbirlerin alınacağını kaydetti.
Kayseri Erciyesspor maçında ortaya konulan oyunu kötü olarak değerlendiren ve bunun Konyaspor'a yakışmadığını ifade eden Karapınar, "Maalesef kötü futbol oynamaya devam ediyoruz. Yönetim Kurulu olarak hafta içerisinde üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmemize rağmen takımımızda herhangi bir canlılık göremedik. Söz sırası artık teknik ekip ve oyuncularda. Takımı buraya kadar getiren futbolcular bundan sonra hedefe doğru götürmesini de bilirler. Ama iyi futbol oynamıyoruz. Bunun tedbirlerini almamız gerekir. Aldığımız istenmeyen sonuçlarla alttaki takımların bize yaklaşmalarına izin veriyoruz. Futbolda bu tür sonuçlar olabiliyor. Ama biz takım olarak hiç olumlu birşeyler yapmıyoruz. Olayın düşündürücü tarafı o. Tedbir almamız gerekir. İnşallah iyi futbol oynar ve bunu da sonuca yansıtırız" şeklinde görüş belirtti.
YÖNET: TEDBİRİMİZİ ALACAĞIZ
Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet,  yaptığı açıklamada, galibiyetle ayrılmaları gereken Kayseri Erciyesspor maçında 2 puan kaybettiklerini ifade ederek, ''Herşeye rağmen deplasmandan alınan bir puanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Konyaspor'un geçen yıl 1 golle ligden düştüğü hatırlanacak olursa, bir puanın önemi çok daha iyi anlaşılır'' dedi.
Kayseri deplasmanında kaybedilen 2 puandan ziyade, ilk hafta kendi sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yenilmelerinin kendilerini üzdüğünü anlatan Yönet, şunları kaydetti:
''Son haftalarda takımın performansında bir düşüş gözleniyor. Teknik kadromuz ve oyuncularımızla düşüşün nedenlerini değerlendirdikten sonra gereken tedbirleri alacağız. Her takımın inişli ve çıkışlı dönemleri olabilir. Önemli olan bunu en kısa sürede atlatabilmek. Düşüşün bu haftayla birlikte bitmesini temenni ediyoruz. Sezon sonunda Konyaspor Süper Lig hedefine mutlaka ulaşacaktır.''
Yönet, devre arasında her takımın kadrosunu güçlendirdiğini ve ikinci devrenin çok daha zorlu mücadelelere sahne olduğunu da sözlerine ekledi.
HAZIRLIKLAR BUGÜN BAŞLAYACAK
Haftayı iki puan kaybıyla geçen Konyaspor, Bank Asya 1.Lig'in 20.haftasında 31 Ocak Pazar günü iç sahada oynanacak Dardanelspor karşılaşmasının hazırlıklarına bir günlük izin sonrası bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Bank Asya 1.Lig'de haftayı deplasmanda aldığı 0-0'lık Kayseri Erciyesspor beraberliğiyle kapatan temsilcimizde, oyunculara bir gün izin verildi. Bugün saat 17:00'de Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde toplanacak takımımız, saat 18:00'de yapacağı antrenmanla iç sahada 31 Ocak Pazar günü saat 13:30'da oynayacağı Dardanelspor, Bank Asya 1.Lig 20.hafta maçının hazırlıklarına start verecek. Konyaspor’da sarı kart cezalısı olan Vahit ile Volkan, Çanakkale Dardanel maçında forma giyemeyecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum