KOSB’den destek

KOSB’den destek

Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, reklam karşılığında Konyaspora 100 bin TLlik destekte bulundu.

Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (KOSB), reklam karşılığında Konyaspor’a 100 bin liralık destekte bulunurken, temsili çek KOSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tosunoğlu tarafından Bölge Müdürlüğü’nde Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar’a teslim edildi.

KOSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tosunoğlu, Konyaspor Başkan ve Yönetiminin en zor dönemde görevi aldığını ve bunu takdirle karşıladıklarını belirterek, "Ülkeler markalarıyla tanınıyor, şehirler markalarıyla biliniyor. Konyaspor, bu şehrin bir markası. KOSB Müteşebbis Heyeti tarafından görüşmelerimiz sonrası Konyaspor Kulübümüze reklam karşılığında 100 bin TL ile katkıda bulunmayı kararlaştırdık. Katkılarımız hem Konyaspor’a destek olmak, hem de kendi reklamımızı yapmış olmak için. Konyaspor’u tekrar Süper Ligde görmek en büyük arzumuz. Şahsınız başta olmak üzere Konyaspor yönetimine bu zor görevinde başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
2016 AVRUPA  ŞAMPİYONASI KONYA İÇİN BİR FIRSAT
KOSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tosunoğlu, "2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın Türkiye’de düzenlenmesi halinde müsabakaların yapılacağı kentler arasında Konya’mızın da olması bu şehir adına çok büyük bir artı. Bunun sosyal ve ekonomik anlamda Konya’ya önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Konya bu şampiyonaya ev sahipliği yapacak alt yapıya sahip. Önümüzdeki süreci en iyi şekilde değerlendirmek Konya’nın gelişimine hem sportif hem de ekonomik anlamda önemli değerler katacaktır" diye konuştu. 
KONYASPOR’A DESTEĞİNİZ ÖRNEK OLUR
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ise konuşmasında "Konyaspor’umuza, bu zor gününde ve sıkıntılı dönemimizde çok büyük bir destek vererek hem şehrimiz adına, hem de Konyaspor Kulübümüz adına çok önemli bir katkı sağladınız. Konyaspor Kulübümüz ve Yönetim Kurulum adına şahsınızda Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün Müteşebbis Heyeti başta olmak üzere bütün idareci ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğunuz bu örnek davranış, Konya’mızdaki diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olur. Herkesin elinden geldiği kadarıyla Konyaspor'a maddi anlamda destek sağlamasını bekliyoruz. Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün bu desteği zor günümüzde bize büyük bir moral sağladı. Müdürlüğünüzün, her dönem bütün yönetimlere vermiş olduğu desteği biliyoruz. Bizim yönetimimizi de ayırt  etmediniz. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.
İYİ BİR EKİBE SAHİBİZ
Bu sezon ikinci yarının çok zor ve çetin geçeceğini, Konyaspor Kulübü olarak ilk yarıda elde etmiş oldukları 37 puan avantajını ikinci yarıda da sürdüreceklerini belirten Bahattin Karapınar, "Konyaspor olarak iyi ve birlik ve beraberlik içinde hareket eden bir ekibiz. Sporcularımızın tamamı ahlaklı, kişilikli, karakterli bir yapıdalar. Bunun avantajını ilk yarıda gördük. İnşallah ikinci yarıda bu bize artı şekilde geri döner. İkinci yarıda zor geçecek bu maçların üstesinden gelecek oyuncu sayımız fazla. Sürekli mücadele etmiş oyuncu grubumuz var. Bunlar tecrübeli sporcular. Dolayısıyla bu sıkıntılı dönemi futbolcu kardeşlerimizle, teknik direktörümüzle, yönetimimizle ve şehrimizle aşacağımızı ümit ediyorum" şeklinde konuştu.
KONYASPOR’DA BİR TARİH YAZILIYOR
Mevcut yönetimin tarihinde ilk kez kulübüne bu kadar maddi anlamda destek veren bir yönetim olduğunu değinen Başkan Bahattin Karapınar, sözlerine şöyle devam etti: "Bugüne kadar yönetim olarak Konyaspor Kulübü’ne 5.5 trilyon lira destek verdik ve bugün buraya kadar geldik. Anadolu kulüpleri içerisinde bunun başka bir örneği öyle tahmin ediyorum ki yoktur. Düşmüş bir takımı, kayyuma gitmek üzere olan bir takımı yönetici arkadaşlarımızla birlikte elinden tuttuk ve ayağa kaldırdık. İlk dönemi bitirdik, inşallah ikinci dönemi de sportif başarı anlamında tamamlarsak Konya’da bir tarih yazılmış olacak. Düşen takımlarda düştüğünüz yıl dibe vururda, o vurma şiddetiyle yukarıya fırlarsanız çıkarsınız, çıkabiliyorsunuz. Aksi takdirde bunun çok kötü örnekleri var. Türkiye’nin futbol şehirleri, futbol kültürü olan şehirler maalesef küme düştükten sonra daha alta, daha alta düşmeye devam etmişler. Çok şükür bizler Konyaspor’luyuz. Sizler gibi Konyaspor’a destek veren kurumlarımız olduğu müddetçe, bu sene ayağa kaldırdık, bunun arkası gelecek. Bu desteklerinizin devamını diliyoruz..."
Konuşmaların ardından reklam karşılığında Konya Organize Sanayi Müdürlüğü tarafından Konyaspor’a verilen 100 bin TL’lik yardımın temsili çeki KOSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tosunoğlu tarafından Bölge Müdürlüğü’nde Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar’a teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.