Koruma Kurulu şampiyonu Kocatepe oldu

Koruma Kurulu şampiyonu Kocatepe oldu

Konya Koruma Kurulu, Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu, Konya HİF İl Temsilciliği organizasyonluğunda ki 2.Futbol Turnuvası sona erdi

Konya Koruma Kurulu, Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu, Konya HİF İl Temsilciliği organizasyonluğunda ki 2.Futbol Turnuvası sona erdi. Geçen yıl ilki düzenlenen turnuva yine Karatay ilçesindeki ilköğretim okulları arasında gerçekleşti. Hakan Çam’ın yönettiği final müsabakasında Müslüme Ali Yaman İÖO ve Kocatepe İÖO takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 sonuçlanan maçta penaltılarla Müslüme Ali Yaman’ı 6-4 yenen Kocatepe İÖO turnuva şampiyonu oldu.

Turnavanın3.lük maçında rakibi İstiklal İÖO’nu 3-1 mağlup eden Ayşe Hüseyin Özkan İÖO turnuva 3.sü olurken, 4. ise İstiklal İÖO oldu. Maçlar sonunda gerçekleşen kupa merasiminde dereceye giren takım ve oyuncularına ödüllerini, madalyalarını ve kupalarını; Konya Cumhuriyet Başsavcısı Neyzen Özcan, Konyaspor ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş, Konya Koruma Kurulu Üyeleri, Sponsor Kurumların yetkilileri, Denetimli Serbestlik Şube Müdürü ve protokol misafirleri takdim etti.

Toplam 21 takımın mücadele ettiği turnuvada, tüm oyunculara TFF HİF lisansı çıkarıldı. Müsabakaları resmi İl ve HİF hakemleri görev yaptı. Turnuvada ise şu okular mücadele etti: 23 Nisan, Müslüme Ali Yaman, Kurtuluş, Namık Kemal, İstiklal, Şehit Albay İbrahim, Münise Lütfi Onat, Şehit Sadık, Hasan Ali Yücel, Mahide Koşukçu, Aynur Kasabalı, Özel Konya Model, Yavuz Selim, Kocatepe, Hacı Veyiszade, İlhan Nuran Keskin, Hacı Yusuf Mescit, Ayşe Hüseyin Özkan, Şekibe Aksoy, Halil Bahçeci, Zeliha Seymen.

Turnuvada hakkında açıklamada bulunan Konya HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak; “Öncelikle turnuvanın düzenlemesinden dolayı Konya Koruma Kurulu’na, Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü’ne ve turnuvaya ana sponsor olarak katkı sağlayan Konya Ticaret Borsası’na ve ulaşım sponsorumuz Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunarım. İlköğretim okulları yaşındaki çocuklarımızın serbest zamanlarının değerlendirilmesi yeteneklerinin geliştirilmesi ve toplumla bütünleşmeleri, bedenen sağlıklı, psiko-sosyal ve fiziksel gelişimlerinin sağlanması, kendilerine olan güvenlerinin geliştirilmesi ve sosyal beceriler kazandırılması amacıyla sportif etkinlikler düzenlenmek kaçınılmaz bir gerçekliktir. Bu proje hem çocuk ve ergenin sosyal yaşama olan bağlılığını, hem de diğer projelere örnek teşkil etmesi açısından önemli olmasından dolayı bu etkinlikte yeralan tüm okullarımızı tebrik ederim.” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.