Korku filmi mi?

Korku filmi mi?

Torku Konyaspor’da, Kayseri deplasmanında Erciyesspor karşısında alınan tek gollü yenilgi üzüntüyle karşılandı

Torku Konyaspor’da, Kayseri deplasmanında Erciyesspor karşısında alınan tek gollü yenilgi üzüntüyle karşılandı. Yeşil-beyazlılar,  ligin ikinci yarısına iyi başlamasına karşın, son 4 maçta aldığı sonuçlarla 28 puanla 12. sırada yer aldı

Ligin ikinci yarısında oynadığı ilk 3 maçta oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken Torku Konyaspor, son 4 maçta ise inişe geçti. Cumartesi akşamı, deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşan ve rakibine gol pozisyonu vermeden yediği golle mağlup olan Kartallar, daha çok gol pozisyonu bulmalarına karşın bunları değerlendiremediler ve sahadan yenik ayrıldılar.

Torku Konyaspor'da, Erciyesspor maçının ardından futbolculara bir gün izin verildi. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar, ligin 25. haftasında iç sahada Gaziantepspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına bugün başlayacaklar. Kartal’da, Erciyes maçında 4. sarı kartını gören Ali Turan bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Sarı kart cezasını tamamlayan Selim Ay ise, takımdaki yerini alacak. Erciyes maçında sakatlanan Ergün Teber ile birlikte  Gekas ve Mehmet Güven’in tedavileri devam ediyor.

7 MAÇTA 8 PUAN
Torku Konyaspor, ligin ikinci yarısına iyi başlamasına karşın, son 4 maçta aldığı sonuçlarla 28 puanla 12. sırada yer aldı. Kartallar, bu haftalarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. 7 maçta 8 puan alabilen Kartallar, iç sahada Elazığspor yenilgisi ve Trabzon beraberliğiyle 5 puan kaybetti. İkinci yarının ilik haftasında, deplasmanda Fenerbahçe’ye yenilen Torku Konyaspor, ardından Sivasspor ve Kasımpaşa’yı mağlup etti. 4 haftadır galibiyet alamayan temsilcimiz, son iki maçta gol atamazken, 7 haftalık dönemde 11 gol attı ve kalesinde 9 gol gördü. Torku Konyaspor, 7 hafta da sadece Trabzonspor maçında rakip fileleri havalandıramazken, iç sahada oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi, deplasmanda yaptığı 4 karşılaşmada ise, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum