Konya'ya büyük ümitlerle geldim

Konya'ya büyük ümitlerle geldim

Torku Konyaspor’un yeni transferi Barış Örücü Torku Konyaspor’a büyük ümitlerle geldiğini ve en iyi şekilde çalışıp takımdaki yerini alacağını ifade etti.

Torku Konyaspor’un yeni transferi  Barış Örücü Torku Konyaspor’a büyük ümitlerle geldiğini ve  en iyi şekilde çalışıp takımdaki yerini alacağını ifade etti. Torku Konyaspor’un yeni transferi Barış Örücü hedefleri ve kampla ilgili açıklamalarda bulundu.

Örücü:  “ Yeni sezon hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor ve yorucu geçiyor.  Büyük ümitlerle geldim Konyaspor’a.  En iyi şekilde çalışıp bunun karşılığını vermek istiyorum. Birçok arkadaşımla liglerden tanışıyoruz bu nedenle uyum sürecini kısa sürede atlattım.  Yeni sezonun başlamasını iple çekiyorum” dedi.  

KAYNAŞMA SÜRECİNİ ÇABUK ATLATTIM

Barış Örücü takımdaki arkadşalığın üst seviyede olduğunu ve alışma sürecini çabuk atlattığını söyledi.  Örücü, “Takımdaki arkadaşlık ve birlik  gerçekten üst seviyede  hepsi karakterli insanlar  sezon içerisinde sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.   Oda arkadaşım Volkan Fındıklı onunla daha yeni tanıştık. O da benim gibi takıma yeni katılmış. Uyum sürecini atlattım” diye konuştu.  

DURUMUMUZU HAZIRLIK MAÇLARINDA GÖRECEĞİZ

Genç oyuncu takım olarak durumlarının Hollanda’da yapılacak 3. Etap kampında oynanacak hazırlık maçları ile belli olacağını ifade etti. Barış Örücü, “Tempo olarak yüksek tempoda çalışıyoruz idmanlarımız koşularımız neşe ve çekişme içiresinde geçiyor ancak durumumuz Hollanda da yapacağımız 3. Etap kampında oynayacağımız hazırlık maçlarından sonra durumumuzu daha iyi görme fırsatı bulacağız” dedi

BEN OYNAMAYA GELDİM

Yeni transfer Barış Örücü forma şansı bulma hakkında ise şunları söyledi: “Rekabet her zaman performansı arttırır. Ben buraya oynamaya geldim.  Dediğim gibi büyük ümitlerle geldim. Hedefim kesinlikle oynamaktır”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.