Konyaspor’un zor 90’ı

Konyaspor’un zor 90’ı

Konyaspor bugün Bank Asyada zirve için önemli sınavlarından birine çıkacak. Deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimizin tek hedefi evine galibiyetle dönmek. Yeşil-beyazlılarda Yusuf dışında bir eksik yok

Bank Asya 1. ligde 15. haftayı da lider kapatan Konyaspor, bugün ligde yeni bir çıkış arayan ve zirve yarışına katılmak isteyen Giresunspor ile zor bir maça çıkacak. Giresun Atatürk Stadı’nda ki maç saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmada, Denizli bölgesinden Taner Gizlenci düdük çalacak. Gizlenci’nin yardımcılığını Volkan Akçit ve Birol Güldane yaparken, maçın dördüncü hakemi Murat Türker.
Konya’daki hazırlıklarını Cuma günü sabah antrenmanıyla tamamlayan ve önce karayoluyla Ankara’ya, oradan da uçakla Çarşamba’ya uçan yeşil-beyazlılar oradan da Ordu’ya geçerek Balıktaşı otelde kampa girdiler. Yeşil-beyazlılar, Giresun maçının hazırlıklarını dün Orduspor Vali Kemal Yazacıoğlu tesislerinde yaptıkları ter idmanıyla tamamlayarak dinlenmeye çekildiler. Konyaspor Giresun’a bugün gidecek ve maçtan sonra da yine uçakla Ankara’ya, oradan da otobüsle Konya’ya dönecekler. Konyaspor’un Giresun kafilesinde şu sporcular yer aldı. Abdulvahit Karacabey, Branimir Poljac, Eser Yağmur, Kaue Da Silva, Recep Öztürk, Nazmi Terzioğlu, Serhat Akyüz, Görkem Görk, Ufukhan Bayraktar, Volkan Koçaloğlu, Erdal Kılıçaslan, Ramazan Kahya, Tayfun Türkmen, Ferdi Başoda, Ömer Hacısalihoğlu, Mehmet Şen, Mehmet Ayaz, Zafer Demir.
Maç başı alacaklarıyla birlikte Samsunspor galibiyet primleri verilerek moral dopingi oluşturulan Konyaspor’da, Giresunspor maçının planları 3 puan üzerine yapıldı. Rakibini evinde devirerek liderliğini sürdürmeyi amaçlayan Kartal’da, sakat futbolcularla birlikte sarı kart cezalısı Yusuf bugün forma giyemeyecek. Cezasını tamamlayan Poljac ve Görkem ile takımdaki yerini alacak. Yönetici ve teknik adamlar, galibiyette birleştiler. Yeşil-beyazlılar bugünkü maçta muhtemelen şu 11 ile mücadele edecekler: Recep- Ömer, Görkem, Volkan, Da Silva- Erdal, A. Vahid, Mehmet Ayaz, Poljac- Tayfun, Eser.
KAZANIP AVANTAJ ELDE ETMEK İSTİYORUZ
Bank Asya 1.Lig’de zor maçlardan birisine daha çıkacaklarını belirten Konyaspor’un takım kaptanlarından Ömer Hacısalihoğlu, Giresunspor karşısında galip gelerek hem önemli bir engeli kayıpsız geçmek, hem de şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etmek istediklerini söyledi. Her maçın zorluk derecesinin haftalar ilerledikçe arttığı Bank Asya 1.Lig’de kolay maçın olmadığını ifade ederek açıklamasına başlayan takım Ömer Hacısalihoğlu “Giresunspor son haftalarda çıkış yakalayan bir takım. Sahasında oynayacağı maçta lideri yenmek isteyecektir. Ama bizde bu maça çok iyi hazırlandık. Kazanmak için sahada elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. Karadeniz takımları ile deplasmanlarda oynadığınız her maç zordur. Biz bu zoru mücadele ederek, kazanma hırsımızı ve arzumuzu sahaya yansıtarak kolaya çevirmek ve 3 puanı almak istiyoruz. Giresunspor karşısında alacağımız galibiyetle hem önemli bir engeli daha kayıpsız geçmiş olacağız, hem de rakiplerimize karşı şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde edeceğiz. Takım olarak üzerimizdeki sorumluluğunun bilincindeyiz. İşimizin neyi gerektirdiğinin farkındayız. Arzu ettiğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz” dedi.
BANK ASYA LİGİ’NDE 6 MAÇ OYNANACAK
Bank Asya 1. ligde bugün Giresunspor-Konyaspor maçının dışında 6 maç daha yapılacak. Günün en önemli karşılaşması, zirvenin iki iddialı takımı Bucaspor ile Rizespor arasında oynanacak. Ligin dibinde yer alan Kocaelispor, bir diğer şampiyon adayı Mersin İdmanyurdu’nu konuk edecek. Alt sıralardaki iki takım Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Erciyesspor, Gaziantep’te karşı karşıya gelecekler. Ligde zirve yarışını sürdüren İzmir temsilcilerinden Altay’ın rakibi ise Çanakkale Dardanelspor. Samsunuspor ise Kartalaspor’u ağırlayacak. Denk kuvvetteki iki takımın mücadelesinin çekişmeli geçmesi beklenmekte. İzmir’in biri diğer temsilcisi Karşıyaka, Hacettepe ile Başkent’te karşı karşıya gelecek. Bank Asya 1. ligde 16. haftanın sona maçı, yarın saat 20.00’de Adanaspor ile Orduspor arasında yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.