Konyaspor’un kartlarla başı dertte

Konyaspor’un kartlarla başı dertte

Atiker Konyaspor haftasonu oynayacağı Başakşehir maçına kart cezalısı olan iki oyuncusundan yoksun çıkacak. Son dönemde sakatlıklarla uğraşan yeşil-beyazlı kulüp kart görme konusunda da ligin zirvesinde yar alıyor.

Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart gören Skubic ve gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Volkan Fındıklı Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Bu sezon kartlarla başı dertte olan Atiker Konyaspor’da Ali Turan, Filipovic, Adis Jahovic, Traore, Yatabare ve Jevtovic ise sarı kart sınırında olan isimler.

KARTLAR VE SAKATLIKLAR KARTAL’I ZOR DURUMDA BIRAKTI

Geride kalan haftalarda ligin en fazla sarı kart gören takımı olarak Atiker Konyaspor dikkati çekti. Yeşil-beyazlı oyunculara 26 haftada tam 67 sarı kart gösterildi. Konyasporlu oyuncular, söz konusu dönemde 4 de kırmızı kart gördü. Temsilcimizde Marko Jevtovic, Ömer Ali Şahiner, Adis Jahovic ve Nejc Skubic, kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktı. Kırmızı kartlar ve sarı kart cezaları ile birlikte sakatlıklardan yana da yüzü gülmeyen Atiker Konyaspor’da milli arada Ömer Ali Şahiner de sakatlandı. Ömer Ali de Başakşehir maçında sahadaki yerini alamayacak. Göztepe maçında sakatlanan Adis Jahovic’in ise Medipol Başakşehir maçında ilk 11’deki yerini alması bekleniyor. Yatabere Hurtado ve Jonsson’un ise maç kadrosunda olacağı ifade ediliyor. Milli arada ameliyat olan Diagne, sakatlanan Ömer Ali takımı zorlu deplasmanda yalnız bırakacak. Başakşehir maçında Skubic ve Ömer Ali’den yoksun olarak maça çıkacak olan yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Aykut Kocaman’ın, sağ bekte Opanasenko’ya şans vermesi bekleniyor. Cezasını tamamlayan Fofana, kanatlarda Konyaspor’un en büyük kozu olacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.