Konyaspor’un kampı mükemmel

Konyaspor’un kampı mükemmel

Konyasporda ikinci yarı hazırlıkları Belekde sürüyor.. Cumartesi günü toplanan ve ilik antrenmanı aynı gün akşam yapan yeşil-beyazlılar, Pazar günüyle birlikte dün de çift antrenman yaptılar.

Antalya Belek Sirene Golf Otelde kampa giren Kartallar, devre arası kampının ikinci gününü akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan çalışmaya izinli olan Haluk Tanrıseven, Branimir Poljac ve Kaue Da Silva katılmadı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, gruplar halinde yapılan koşu çalışması ile devam etti. Topla yapılan ısınma hareketleri ve kontrol çalışması ile devam eden, yaklaşık 1 saat 45 dakika süren antrenman, açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Yeşil-beyazlılar, dün de sabah ve öğleden sonra kondisyon ve teknik-taktik antrenmanı yaptılar. Antrenmanda tüm futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Antrenmanı bazı yöneticilerde izledi. Günün ilk çalışması kondisyon antrenmanı olarak geçti. The Kempinski Otelin 4850 metrelik parkurunda gerçekleştirilen antrenmanda kampa katılan Haluk Tanrıseven ve Branimir Poljac'ta yer aldı. Isınma hareketleri ile başlayan çalışmada gruplara ayrılan oyuncularımız, iki seri olarak tempolu koşu çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi. Konyaspor’da hazırlıklar bugünde çift antrenmanla devam edecek. Kamp 10 Ocak’ta sona erecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.