Konyaspor'un hizmetindeyim

Konyaspor'un hizmetindeyim

Atiker Konyaspor'da Genel Müdürlük görevinin yanısıra Sportif menajer ve Anadolu Selçukspor başkanlığını da yürüten Önder Sami Güven'in yükü azalırken, Kartal'ın yeni Genel Müdürü Muhammet ak oldu

 

Atiker Konyaspor’a uzun yıllardan bu yana Genel Müdür olarak hizmet veren Önder Sami Güven'in yerine göreve getirilen Muhammed Ak, görevini teslim aldı. Devir teslimle ilgili prosedürlerin tamamlanmasının ardından bugün itibariyle görevine başlayan yeni Genel Müdürümüz Muhammed Ak, yaptığı ilk açıklamada şunları söyledi:

“Atiker Konyaspor’umuz son yıllarda hem sportif hem de idari alanda en iyiye ulaşmak hedefiyle köklü bir değişim süreci gerçekleştirmektedir. Bu sürecin idari anlamda da desteklenmesi için şahsıma yapılan teklifi düşünmeden ve büyük bir gururla kabul ettim. Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim şehrin güzide takımına bu manada hizmet etmekten onur duyacağım. Bu süreçte bana güvenenleri mahcup etmemek için mesai mefhumu gözetmeksizin Atiker Konyaspor’umuzun hizmetinde olacağım. Bu vesile ile Atiker Konyaspor’umuzda Genel Müdür olarak görev almamda katkıları olan başta Kulüp Başkanımız Ahmet Şan olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimize ve bu süreçte emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum...”

Öte yandan Genel Müdürlük görevini devreden Önder Sami Güven yeni sezonda Sportif Menajer olarak görev yapacak.

MUHAMMED AK Kimdir ?

1976 yılında Konya’da doğan Muahmmed Ak, ilk ve orta tahsilini Konya’da, lise eğitimini Ankara’da, Üniversite ve Yüksek Lisans eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi’nde tamamladı. Özel sektörde çeşitli kuruluşlarda üst düzey görevlerde bulunan Muhammed Ak, son olarak Türkiye Futbol Federasyonu’nda 3 yıl süreyle çalıştı.

Muhammed Ak evli ve İngilizce bilmektedir.

LOCA SATIŞLARI BAŞLADI

Atiker Konyaspor'un maçlarına ev sahipliği yapacak Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Batı ve Doğu Tribünlerinde bulunan locaların satışına öncelik geçen seneki hak sahiplerinde olmak üzere başlandı. Loca satışları Yönetim Kurulu tarafından yetkilendirilen Arya Reklam Ltd. Şti. firması tarafından yapılacak. Satışlara öncelik 2015-16 sezonu hak sahiplerinde olmak üzere başlandı. Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, öncelikli satışın 24 Haziran Cuma günü sona ereceği ve ardından genel satışa geçileceği belirtildi. Batı ve Doğu Tribünlerinde bulunan locaların büyük bir bölümünün satıldığı, kalan az sayıdaki loca ile ilgilenenlerin acele etmesi gerektiği belirtilen açıklamada satış konusunda bilgi almak isteyenlerin 0 332 235 10 45 nolu telefonu aramaları istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.