Konyaspor’un dinamosu kaptan Ali oldu

Konyaspor’un dinamosu kaptan Ali oldu

Atiker Konyaspor kaptanı Ali Çamdalı, 2015-2016 sezonuna damga vurdu Konyaspor’a geldiği günden beri takımın değişmeyen ismi olan başarılı futbolcu geçtiğimiz sezonda da yaptığı işlerle başarıya büyük katkı sağladı.

Atiker Konyaspor kaptanı Ali Çamdalı, 2015-2016 sezonuna damga vurdu  Konyaspor’a geldiği günden beri  takımın değişmeyen ismi olan başarılı futbolcu geçtiğimiz sezonda da yaptığı işlerle başarıya büyük katkı sağladı. Orta sahasının adeta dinamosu olan kaptan Ali Çamdalı istikrarı ve performansı ile göz doldurdu.  Sezon boyu çok iyi bir performans ortaya koyan deneyimli oyuncu, kendi mevkiinin en iyi isimlerinden biri oldu.  Ali Çamdalı’nın 2015-2016 istatistikleri şu şekilde:

Topu Geri kazanma: 201, Top kapma yüzdesi: Yüzde 58, Top kaybı: 494, Ceza sahasına orta: 8

İs. Uzun Pas: 158, İsabetli Pas: 1440, Kilit Pas: 13, Toplam Şut: 16, İsabetli Şut: 7, Şut İsabeti: Yüzde 44

Gole Çevirme: Yüzde 13, Gol: 2

Ali Çamdalı, 2015-2016 sezonunda oynadığı 34 maçın 33'ünde 2937 dakika sahada kalarak takımın en istikrarlı oyuncusu oldu. Kaptan 32 maçta 2880 dakika ile Jagos Vukovic, 31 maçta 2790 dakika ile Serkan Kırıntılı ve 33 maçta 2639 dakika ile Ömer Ali Şahiner takip etti. A Takım kadrosunda yer alan isimlerden Tomas Borek, genç kaleciler Emre Selen ve Ataberk Gürgen'in yanı sıra devre arası takımdan ayrılan Portekizli file bekçisi Mario Felgueiras ve genç oyuncumuz Emre Can Atila Süper Lig maçlarında süre alamadı.

YENİ SEZONDA DA BÜYÜK İŞ DÜŞECEK

Atiker Konyaspor’un tecrübeli başarılı kaptanı Ali Çamdalı’ya yeni sezonda büyük iş düşecek.  Yeni sezonda Avrupa, Lig ve Türkiye Kupasında mücadele edecek yeşil-beyazlı ekipte kaptan Ali Çamdalı’nın yine takımın dinamosu olması bekleniyor.  Yaş ortalaması düşen Atiker Konyaspor’da tecrübeli  Ali Çamdalı’nın genç oyunculara saha içi ve saha dışında  sorumluluk alarak örnek olması bekleniyor.  Kaptan yeni sezonda takımını yeni başarılara taşımanın planlarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.