Konyaspor’u kutladılar

Konyaspor’u kutladılar

Konyaspor’un başarısı tüm şehri sevince boğdu. Engebeli şampiyonluk sürecinin ardından yaşanan büyük coşku ile birlikte, yeşil-beyazlı ekibe kutlama mesajları yağdı

TSYD’DEN KUTLAMA
Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi yönetim kurulu, Konyaspor’un Süper lige yükselmesi nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Yönetim kurulu adına Başkan Recep Çınar’ın tarafından yayınlanan mesaj şöyle. “Konyaspor, Süper lig umuduyla çıktığı uzunu lig yolculuğunu, yükselme grubu maçlarında da olsa başarılı olarak mutlu sonla tamamlamıştır. Bu gurur Konya’nın ve Konyaspor’undur. Ligin ilk yarısında başarılı bir performans göstererek devreyi lider Karabükspor ile aynı puanla zirvede bitiren Kartallar, ikinci yarıda beklenmedik puanlar kaybederek ilk iki takım arasına giremeyerek süper lig hedefini yükselme grubu maçlarına taşıdı. İstanbul’da yapılan yükselme maçları öncesi tüm Konya kenetlendi. Valisiyle, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarıyla, iş adamlarıyla, sporun taban birlikleriyle, yönetimiyle, taraftarıyla çıktığı İstanbul seferinden mutlu sonla dönerek bir yıl aradan sonra tekrar Süper lige yükseldi. Umudumuz, Konyaspor’un bir daha geçtiğimiz sezonki şanssızlığı yaşamamasıdır. Yeşil-beyazlı takımın başarısında pay sahibi olan herkese teşekkür eder, Konyaspor’u yönetimi, teknik adamları, futbolcusu ve taraftarı kutlar, Süper ligde başarı dilerim.”

KALAYCI’DAN KUTLAMA
Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, İstanbul’da yapılan play-off maçları sonucu tekrar Turkcell Süper Lig’e yükselen Konyaspor’u tebrik etti. 17 – 23 Mayıs 2010 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu maçlarını lider olarak tamamlayarak 1 yıl aradan sonra tekrar Turkcell Süper Lig’e yükselen Konyaspor, bütün Konyalılar’a büyük sevinç yaşattı. İstanbul’da yapılan play-off maçlarına belediye meclis üyeleriyle birlikte katılarak Konyaspor’a destek veren Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, yayımladığı mesajda yeşil beyazlıların bu başarısında emeği olan herkese teşekkür etti.
Kalaycı’nın mesajı şöyle: “Konyaspor’un Bank Asya 1. Lig’de misafir olarak bulunduğuna ve layık olduğu Turkcell Süper Lig’e bu yıl tekrar döneceğine şehir olarak yürekten inandık. İstanbul’da yapılan play-off maçlarında şehir olarak futbol takımımıza büyük destek verdik. Dünkü maçta da geriye düşmemize rağmen inancımızı kaybetmedik. Yükselme grubu maçlarını namağlup lider olarak biterek Süper Lig’e yükselen Konyaspor’umuza başarılar diliyorum. Bu başarıda emeği olan oyuncusundan teknik direktörüne, kulüp yönetiminden taraftarına ve tüm Konyalılar’a teşekkür ediyorum. Konyaspor’un elde ettiği bu başarı inancın zaferidir. Bir üniversite, sanayi ve tarım kenti olan Konyamız aynı zamanda bir spor kenti olduğunu bu başarısı ile kanıtlamıştır.”

ALTAY: HAYIRLI OLSUN
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Bank Asya 1.liginden Süper Lige yükselen Konyaspor’u kutladı. Başkan Altay yaptığı yazılı açıklamada tüm Konya’ya sevinç yaşatan Konyasporlu teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “Bank Asya 1. ligi yükselme maçlarında şampiyonluğu yakalayan ve Süper Lige yükselen Konyaspor’un bu başarısı bizleri mutlu etmiştir. Bir yıl aradan sonra yeniden süper lige yükselen takımımızın yöneticilerini, teknik heyetini, futbolcularını, takımımızı yalnız bırakmayan seyircilerimizi ve spor basınımızı tebrik ediyorum. İstanbul’da oynanan maçlarda tüm Konyalılar tek yürek olduk ve yükselme gurubundan çıkacağımıza inandık. Konya süper lige yakışan bir ildir. Bundan sonra da süper ligde başarılı bir sezon geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Bize bu haklı gururu yaşatan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Yeşil Beyazlı temsilcimize Süper Ligde başarılar diliyorum”

HANÇERLİ’DEN KONYASPOR’A TEBRİK
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu play-off maçlarını 7 puanla lider olarak tamamlayıp Turkcell Süper Lig’e yükselen Konyaspor’u tebrik etti. Hançerli yaptığı açıklamada, son oynanan Altay maçının çok heyecanlı ve çekişmeli bir mücadele olduğunu ifade ederek, “İki takım da iyi mücadele etti. Konyaspor, ikinci yarıdaki mücadelesiyle hak ettiği neticeyi aldı. Konyalı hemşerilerime hayırlı olsun” dedi. Başkan Hançerli, Turkcell Süper Lig ile ilgili bir soru üzerine, “İnşallah Süper Lig’de Konyaspor çok daha iyi neticeler alır ve kalıcı olur, bir daha geri dönüş olmaz” diye konuştu. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu’nda Altay ile 2-2 berabere kalarak grubu lider tamamlayan ve Turkcell Süper Lig’e yükselen Konyaspor’u, göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutladı. Başarının mimarları Konyaspor Başkanı Sayın Karapınar ve Yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve teknik direktör Ziya Doğan’ı tebrik ederek Konyaspor’un hak ettiği neticeyi aldığını ve bu başarısının tüm Konyalı hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ettiklerini de söyledi. Ayrıca Konyaspor’un Süper Lig’deki mücadelesinde her türlü desteklerinin süreceğini ifade ederek, Konyaspor’un başarılarının devamını dilediğini de sözlerine ekledi.

GAZETECİLER CEMİYETİ KONYASPOR’U KUTLADI 
Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Türkcell Süper Lig’e yükselen Konya sporu kutladı. Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan kutlama mesajında şu görüşlere yer verildi: “Ülkemizin vizyon ve misyon sahibi şehirlerinden biri olan Konya’nın sporda da üst sıralarda yer alması Konya kamuoyunun beklentisiydi. Geçen yıl acı bir şekilde kaybedilen Süper Lige bu yıl sevinçle çıkılmış olması Konya için de büyük mutluluk vesilesidir. Zorlu geçen lig maratonu sonunda, yükselme grubu maçlarına kalan ve bu maçlar neticesinde, tekrar Süper Lige yükselen Konyaspor, tüm Konya’nın gururu oldu. Bu başarıyı Konya’ya yaşatan Konyasporlu futbolcu ve Konyaspor yönetim kurulunu tebrik ederiz. Yükselme grubu maçları boyunca Konyaspor’a moral ve destek veren Konya Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere Konya protokolüne de teşekkür ederiz. Olimpiyat stadında yapılan kutlama törenine katılan  Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoglu’na teşekkür ederiz. Konya kendisine yakışan kutlamalarla bir kez daha hoşgörü ve centilmenliğin şehri olduğunu göstermiştir. Konyaspor’un Türkcell Süper lige yükselmesi ülkemiz için hayırlı olmasını dileriz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.