Konyaspor'da sorun yok!

Konyaspor'da sorun yok!

Torku Konyaspor’un Antalya Belek kampı devam ediyor. Anadolu Selçukluspor ve Erciyesspor ile oynanana hazırlık maçlarında olumlu bir görüntü veren Kartallar, 17 Ocak’ta sona erecek kampta iki hazırlık maçı daha oynayacak

Torku Konyaspor’un Antalya Belek kampı devam ediyor. Anadolu Selçukluspor ve Erciyesspor ile oynanana hazırlık maçlarında olumlu bir görüntü veren Kartallar, 17 Ocak’ta sona erecek kampta iki hazırlık maçı daha oynayacak

Geçtiğimiz Pazartesi günü Belek’e giderek Papilion Sport Center otelde kampa giren Torku Konyaspor’da hazırlıklar uyum içerisinde sürüyor. Öncaki gün, Süper Lig takımlarından Erciyesspor ile karşılaşan ve iki golü sayılmayarak rakibiyle ilk yarıda Gekas ve  ikinci yarıda ise Vleminckx'in karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kalan Kartallar, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Bu maçta, dinlendirilen ve önümüzdeki günlerde çalışmaya katılacak mehmet Güven ile hafif sakatlığı bulunan ve dinlendirilen Vukoviç görev yapmadı. Yeni transfer Alexander Hleb ise, oyunda kaldığı 69 dakikada iyi bir görüntü verdi.

Torku Konyaspor 16 Ocak’ta Azerbaycan 1. liginden Qaboala ve, 17’sin de ise bir hazırlık maçı daha oynayacak. Bu maçla ilgili rakip arayışı sürüyor. Yeşil-beyazlı takımın Belek kampı aynı gün öğleden sonra tamamlanacak ve futbolculara iki gün izin verilecek.. İkinci yarının ilk haftasında, İstanbul deplasmanında lider Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kartallar bu maçın hazırlıklarına 20 Ocak’ta Tatlıcak tesislerinde başlayacaklar.

Torku Konyaspor’da, sakatlığı iyiye giden ve takımdan ayrı salonda kuvvetlendirme çalışması yapan Ali Turan muhtemelen Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alamayacak.. Sarı kart cezalısı Erdinç ve Mehmet Güven bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Ali Turan yetişmemesi halinde defansın ortasında Selim ile birlikte büyük bir olasılıkla yeni transfer Vukoviç oynayacak.

Yeşil-beyazlı takımın Belek kampının çok iyi geçtiğini belirten yönetici ve teknik adamlar, ikinci yarıdan oldukça umutlu olduklarını dile getirdiler.. Takımın moralinin yüksek, futbolcuların hırslı ve istekli olmasının güveni de artırdığını belirten yöneticiler, ikinci yarıya da iyi bir giriş yapmak istediklerini sözlerine eklediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.