Konyaspor’da moraller düzeldi

Konyaspor’da moraller düzeldi

son haftalara aldığı yenilgilerle morali bozulan TorkuKonyaspor’da iç sahada alınan Rönesans TED Ankara Kolejliler galibiyeti ile moraller tekrar düzeldi.

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’a keyifler yerine geldi. Sezona iyi başlayan ve oynadığı iki maçı kazanan yeşil-beyazlı ekip daha sonra oynadığı 3 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Bu mağlubiyetlerle moral bozukluğu yaşayan Torku Konyaspor sahasında oynadığı 

Rönesans TED Ankara Kolejliler maçını 89-75 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı ve moral buldu.

SON ÇEYREKTE HER ŞEY İYİYDİ  

Antrenör Aziz Bekir maç sonrası yaptığı açıklamada, son çeyrekte iyi savunma yaparak ve yüksek yüzdeli şutlar kullanarak galibiyeti elde ettiklerini vurgulayarak “Üst üste kaybettiğimiz 3 maç sonrasında takımda oluşan az da olsa güvensizlik bu maçı psikolojik olarak zor bir boyuta taşımıştı. İyi oynayarak kaybediyorduk ve evmimizde bu kez kazanmamız gerekiyordu. Son çeyrekte yaptığımız iyi savunma, doğru şut seçimleri ve yüksek yüzde ile maçı kazanmayı bildik. Bu galibiyet bizim için gerçekten çok önemliydi. Umarım gelecek maçlara da bu performansımızı taşıyarak iyi sonuçlar almaya devam ederiz” dedi.

Hafta boyunca çalıştıkları pozisyonları maç içinde yakaladıklarının altını çizen Bekir, “Oyuncularımın maça iyi konsantre olmuş olmalarının yanı sıra hafta boyunca çalıştığımız pozisyonları maç içinde yakaladık ve doğru şut seçimleri yaparak şut yüzdemizi yükselttik” diyerek sözlerini noktaladı.

ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK

Torku Konyaspor’un başarılı ismi Troy De Vries  maç boyunca iyi mücadele edip iyi yardımlaştıklarını ifade ederek,“Takımla gurur duyuyorum. Çok harika bir oyun çıkardık. Maç boyunca  mücadele ettik.  Maç boyunca sürekli birbirimize yardım ettik. Kulübümüz için iyi bir oyun Oynadık. Biz çok iyi bir takımımız. Çok sayıda taraftarımız  varve bizi  oyunlarda yalnız bırakmıyor. Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ederiz” diye konuştu

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.