Konyaspor'da mesai başladı!

Konyaspor'da mesai başladı!

Geçtiğimiz sezonu 42 puanla 11. sırada bitiren Torku Konyaspor'da, yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonu 42 puanla 11. sırada bitiren Torku Konyaspor'da, yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte yönetim, yeni sezon için güçlü bir kadro kurmanın çabasını gösteriyor. Kartal'da ilk hedef iyi bir kaleci almak

Torku Konyaspor’da, hafta sonu nedeniyle ara verilen transfer çalışmalarına dünden itibaren yeniden başlandı. Hafta boyunca yoğun günler geçirecek olan yeşil-beyazlı yöneticiler, iç transferde Ali Turan, Ali Çamdalı ve Hasan Kabze ile bir görüşme daha yapacaklar. Anlaşma sağlanması halinde bu oyuncularla birlikte daha önce anlaşmaya varılan Mehmet Güven’e imza attırılacak.

Yönetime yakın çevrelerden alınan bilgilere göre, Ergün Teber, Thorvaldson ve Kibong’un yeni sezon kadrosunda düşünülmedikleri öğrenildi. Ayrıca, yabancı futbolcu transferine göre Kokaloviç, Borek veya Vukoviç’ten birinin daha gönderilebileceği ileri sürüldü. Ancak, bu konuda kulüp yönetimince bir açıklama yapılmadı. Dış transferde, yerli kalecilerle birlikte isimleri açıklanmayan futbolcularla görüşmeler ise hafta boyunca devam edecek. Daha önce de görüşme yapılan bu futbolculardan bazılarıyla anlaşmada sona gelindiği ve isimlerin imza aşamasında açıklanacağı kaydedildi.
Torku Konyaspor’da, kaleci adayları arasına Sinan ve Hakan’dan sonra Fenerbahçeli Mert Günok veya Serkan Kırıntılı ile Galatasaray’dan Ufuk da girdi. Yerli kaleci olmaması halinde yabancı kaleci transferine dönülecek.

Torku Konyaspor’da, lig öncesi hazırlıklarının Konya’da başlayacağı ve biri haftalık antrenmanın ardından takımın kampa gideceği belirtildi.. Alınan bilgilere göre, teknik direktör Mesut Bakkal’ın verdiği rapor doğrultusunda, kampın yurt içinde Davraz, yurt dışında ise Almanya veya Hollan’da da gerçekleştirileceği ileri sürüldü. Konayaspor’da hazırlıklar, kesin olmamakla birlikte Temmuz ayının ilk haftasında başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.