Konyaspor’da kadro telaşı

Konyaspor’da kadro telaşı

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü’nde yeni sezon için kadro kurma telaşı yaşanıyor. Antrenör Aziz Bekir ile devam kararı alan yeşil-beyazlı ekipte oyuncuların bir çoğunun sözleşmesi sona erdi.

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü’nde yeni sezon için kadro kurma telaşı yaşanıyor. Antrenör Aziz Bekir ile devam kararı alan yeşil-beyazlı ekipte oyuncuların bir çoğunun sözleşmesi sona erdi. Sadece Burak Selen ve Valentin Pastal’ın mukavelesi devam ederken yeni sezonun kadrosunun oluşturulması için antrenör Aziz Bekir’in listesi bekleniyor. Deneyimli antrenörün hafta içinde yönetim ile bir araya gelerek raporunu sunması bekleniyor.

WARRİCK PAHALI TROY YOL AYRIMINDA

Torku Konyaspor, yıldız oyuncu Hakim Warrick’i yeni sezonda da kadroda tutmak isterken, Warrick’in yüksek fiyatı takımda kalmasını zorlaştırıyor. Troy De Vries’in ise yeni sezonda takımda olmayacağı konuşuluyor. Geçtiğimiz sezonda takımın sayı yükünü sırtlayan başarılı oyuncu yeni sezon için henüz kulüple henüz görüşme yapılmadığını  yapılacak görüşme sonrasında kendine bir yol çizeceğini ifade etti.

Hakim Warrick sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla takımın en etkili oyuncusu oldu. Hakim Warrick Türkiye Basketbol Ligi’nde forma giydiği 15 maçta 17,6 sayı 8,1 ribaund ve 1,6 asist ortalaması yakaladı. 2.08 boyundaki NBA patentli yıldız oyuncu geride kalan sezonda oynadığı bütün maçlarla çift haneli skorlara ulaşmayı başardı. 33 yaşındaki oyuncu NBA’de Milwaukee Bucks, Chicago Bulls, Phoenix Suns, New Orleans Pelicans ve Charlotte Bobcats formalarını terletti.

2013-2014 sezonun başında İspanya’nın Manresa takımından transfer edilen Troy De Vries ilk sezonunda 16,6 sayı, 3,5 ribaund ve 3,4 asist, geride kalan sezonda ise 17,0 sayı, 2,9 riabund ve 2,9 asist ortalamaları yakaladı. İlk sezonunda All-Star üçlük yarışmasına katılan Amerikalı oyuncu bu sezonda sayı krallığında ikinci sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.