Konyasporda gündem yoğun

Konyasporda gündem yoğun

İki kulüp başkanı Ahmet Şan ve Yavuz Erencenin hafta sonunda Sillede TSYD toplantısında verdikleri bilgiler doğrultusunda, iki kulüp arasındaki iş birliğine tüm Konyanın da destek vermesinin şart o

İki kulüp başkanı Ahmet Şan ve Yavuz Erence’nin hafta sonunda Sille’de TSYD toplantısında verdikleri bilgiler doğrultusunda, iki kulüp arasındaki iş birliğine tüm Konya’nın da destek vermesinin şart olduğunun altını çizdiler

 

Konyaspor’da, sponsorluk konusunda temaslar sürdürülürken, transferde ise hafta içerisinde yeni gelişmeler bekleniyor. Geçtiğimizi hafta içerisinde, iç transferde Erdinç ve dış transferde Kartalspor’dan Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney’e birer yıllık imza attıran Konyaspor’da, ismi açıklanmayan bazı futbolcularla da temaslar yoğunlaştırıldı. Alınan bilgilere göre, hafta içerisinde iki veya üç futbolcuya daha imza attırılabileceği kaydedildi. Ancak, transfer için Konyaspor ile Şekerspor arasındaki işbirliğinin sonuçlanmasının beklendiği ileri sürüldü.

İki kulüp başkanı Ahmet Şan ve Yavuz Erence’nin hafta sonunda Sille’de TSYD toplantısında verdikleri bilgiler doğrultusunda, iki kulüp arasındaki iş birliğine tüm Konya’nın da destek vermesinin kaçınılmaz olduğu dile getirildi. Şekerspor başkanı Yavuz Erence, bazı gazetelerde bir çınarın yok olacağı şeklinde haberlere çıktığını, oysa Şekerspor’un, Anadolu Selçukluspor dışında faaliyetlerini amatör branşlarda sürdüreceğini dile getirdi.. Erence, amatör futbol, güreş, bisiklet ve dördüncü bir spor dalında daha yarışmalara katılacaklarını, Konyaspor ile iş birliğinin profesyonel futbolda olacağını sözlerine ekledi. 

Öte yandan, Konyaspor’un genç futbolcusu ve geleceğini yıldız adayları arasında gösterilen Ali Dere’ye Süper Lig takımlarından Karabükspor, Kasımpaşa, Mersin İdman Yurdu, İstanbul Büyükşehir ve Antalyaspor’dan transfere teklifleri geldiği ileri sürüldü.  Genç futbolcu için Mersin İdmanyurdu yöneticilerinin  Nduka ile takas önerisinde bulundukları ileri sürüldü.. Konu önümüzdeki günlerde netleşecek.

ÖZKARA: KEYİF VERECEK BİR TAKIM OLACAĞIZ

Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, rakiplerini düşündürecek ve taraftarına zevk verecek bir takım hazırladıklarını söyledi. Özkara,  yaptığı açıklamada, iyi bir ekip oluşturmak için iç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Dış transferde Kartalspor’dan Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney, iç transferde ise kaptan Erdinç ile sözleşme imzaladıklarını anımsatan Özkara, “Kaptan Erdinç’in kalitesi zaten belli. Elimizde tuttuğumuz için mutluyum. Kaya Tarakçı ve Gökhan Güney ise Bank Asya’ya damga vurmuş, kendilerini ispatlamış oyuncular. Konyaspor’da da iyi bir performans gösterip, formanın değişmez ismi olacaklardır” dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan çekirdek bir kadrosunun olduğunu anlatan Özkara, bu kadronun üzerine nokta transferler yaptıklarını dile getirdi. “Rakiplerini düşündürecek ve taraftarına zevk verecek bir takım hazırlıyoruz” diyen Özkara, “Konyaspor geçen yıl az gol atan ve az gol yiyen bir takım olarak ligde yer aldı. Biz seyir zevki daha yüksek bir futbol ortaya koymak istiyoruz ama bu çok kolay değil. Bu, futbolcuların kalitesi ve performansıyla olacak bir iş. Nerede olursa olsun Konyaspor her zaman hedefi olan bir takım olarak yerini aldı. Hedefleri olan bir takım oluşturmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.