Konyaspor'da gündem yoğun

Konyaspor'da gündem yoğun

Geçtiğimiz hafta iç ve dış transferde 5 futsolcuya imza attıran Torku Konyaspor'da, bu hafta içinde de imzaların atılması bekleniyor. Murat Erdoğan, İstanbul'da yabancı oyuncuların menejerleriyle biraraya geldi

Yeni sezona hem güçlü hem de herkesin beğeneceği bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan Spor Toto Süper Lig'deki temsilcimiz Konyaspor'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Geçen hafta içerisinde hem menejer Murat Erdoğan'a hem de yabancı transferinde Alban Meha ve Dossa Junior’a imza attıran yeşil-beyazlılar,  daha sonra iç transfere yönelerek Hasan Kabze, Mehmet Güven gibi isimlerle yollarını ayırırken, kaleci Kaya Tarakçı, Ali Turan, Uğur İnceman gibi isimlerle yeniden sözleşme imzaladı. Konyaspor bu hafta içinde ise özellikle dış transfere yönelerek daha önce görüşme yaptığı ve prensip anlaşmasına vardığı bazı yerli ve yabancı oyuncularla masaya oturacak.  Konyaspor, bu görüştüğü ve prensip anlaşmasına vardığı oyuncularda herhangi bir sorun çıkmadığı takdirde sözleşme imzalanacak. Menajer Murat Erdoğan'ın dün İstanbul'da bazı yabancı oyuncuların menajerleri ile biraraya geldiği ve transfer konusunu görüştükleri öğrenildi. Dün akşam saatlerinde Konya'ya gelen Erdoğan'ın bugün yöneticilerle biraraya geleceği, yabancı oyuncular hakkında kendilerine bilgi verececeği öğrenildi.

ANADOLU'DAN TAKVİYE

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, kadrosunu istikbal vaadeden oyuncularla da güçlendirecek. Kartal, ikinci ligdeki temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’un iki başarılı  oyuncusu  Can Demir Aktav ve Halil İbrahim Sönmez'i de  kadrosuna dahil edecek ve bu iki oyuncuyu kampa götürecek.  Torku Konyaspor ile 2017 yılına kadar sözleşmesi olan  ve Anadolu Selçukspor'da  kiralık oynayan Halil İbrahim Sönmez bu sezon oynadığı 31 maçta 16 gol atarak adından sıkça söz ettirdi.  Yeşil-beyazlı taraftarların da Konyaspor'a kazandırılmasının faydalı olacağına inandıkları genç futbolcunun takıma katkı koyacağının altını çizdiler.  Yine Anadolu Selçukspor savunmasının genç yıldızı Can Demir Aktav'ın da Konyashor'un kamp kadrosuna alınacağı bildirildi.  İkinci ligde  32 maçta görev alan Can Demir Aktav, özellikle geçtiğimiz sezon yan toplardaki hakimiyeti ile takımına katkı koyan bir performans sergilemişti.

Öte yandan Torku Konyaspor’un genç oyuncusu Recep Aydın’ın 2014-3015 sezonundaki performansı eleştirilere neden oldu. Recep Aydın'ın önümüzdeki yeni sezonda takımda tutulması beklenmezken, bu oyuncuya PTT 1. Lig'den olmak üzere, Süper Lig'e yükselen takımlardan teklif geldiği öğrenildi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.