Konyaspor'da gözler Gaziantep'e çevrildi

Konyaspor'da gözler Gaziantep'e çevrildi

1461 Trabzon karşısında aldığı farklı yenilgi ile moral kaybeden Torku Konyaspor'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlılarda transfer çalışmaları sürüyor

Torku Konyaspor’da izin bitti ve Gaziantep maçı hazırlıkları dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanla başladı. İç saha fobisini 1461 Trabzon karşısında da yenemeyen ve sahadan yine yenik ayrılan yeşil-beyazlı takımda iki günlük izin sona erdi. Dün öğle saatlerinden itibaren tesislerde toplanan Kartallar, akşam saatlerinde de haftanın ilk antrenmanına çıktı.

Yenileme olarak gerçekleştirilen çalışmada tüm oyuncular hazır bulundu. Hafta boyunca kondisyon, teknik-taktik çalışmaları yapacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıkların Konya bölümü Cuma günü tamamlanacak ve takım muhtemelen aynı gün öğleden sonra Gaziantep’e gidecek. Konyaspor'da, Pazar günü oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi eksik yok.

İç saha da maç kazanamama fobisini Cumartesi akşamı 1461 Trabzon karşısında da sürdüren ve rakibine 4-0 yenilerek sezonun en farklı yenilgisini alan yeşil-beyazlı takımda haftanın ilk antrenmanı saat 17:00'de Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilecek. Sezon başından buyana deplasmanlarda daha iyi performans sergileyen ve 5 galibiyet, 3 beraberlik alarak 18 puan toplayan Kartallar, aynı geleneği Gaziantep deplasmanında da sürdürerek 3 puanla dönmeyi amaçlıyor.  Torku Konyaspor’da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi sakat  ve cezalı futbolcu bulunmamakta.  Hafta içerisinde yapılacak antrenmanlarda kondisyon, teknik-taktik antrenmanlarının yanında  teknik adamlar moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık verecekler.

Trabzon yenilgisiyle ilk iki umutlarını birazda olsa zayıflatan Torku Konyaspor’da hedef yeniden ilk 6’ya çevrildi. Buca deplasmanında averajını sıfırlayan, ancak Trabzon yenilgisiyle averajı yeniden eksi  4’e düşen Torku Konyaspor, Gaziantep deplasmanının ardından da iç sahada zirvenin bir diğer iddialı takımı Adana Demirspor’u konuk edecek. Torku Konyaspor, ligin 27 ve 28. haftalarında ise, üst üste iç sahada Denizlispor ve Kartalspor ile karşılaşacak.  Torku Koanyaszpor’da, transfere çalışmaları ise sürdürülüyor.

Yeşil-beyazlı yönetim Hollandalı futbolcudan vaz geçildiğini ve Kongolu bir oyuncu ile ilgilendiklerini belirtti. Temasların devam ettiğini belirten yöneticiler; “Bu oyuncuyu transfer etmek için çalışıyoruz. Olmaması halinde listemizde 3 futbolcu daha var. Bunlardan birisi ile bugün ya da yarın masaya oturacağız. Çünkü önümüzde zaman kalmadı. En kısasürede transfer problemini çözeceğiz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.