Konyasporda en hırçın: Erdinç Yavuz ve Perez

Konyasporda en hırçın: Erdinç Yavuz ve Perez

Konyaspor bu sezon, sarı ve kırmızı kartlar sıralamasında ligde orta sıralarda yer aldı

Konyaspor bu sezon, sarı ve kırmızı kartlar sıralamasında ligde orta sıralarda yer aldı. Yeşil-beyazlı’lar, lig boyunca, play-off maçları dışında 76 sarı ve 4 kırmızı kart gördü. Hakemler, sarı kartların 41’ini ilk, 35’ini ikinci yarıda gösterdi.. Konyasporlu futbolculara kırmızı kartların 3’ü ligin ilk yarısında, 1’i ise ikinci yarıda çıktı.

Konyaspor’un en hırçın futbolcuları 2 kırmızı ve 1 sarı kart cezalısı Erdinç ile 3 kez sarı kart cezası nedeniyle takımda yer alamayan Alvaro Perez oldu. Kartal ve Karşıyaka maçlarında kırmızı kart görerek Denizlispor ve deplasmanda Rize maçlarında forma giyemeyen Erdinç, iç sahada yapılan Rize maçında da 4. sarı kartını görerek Güngören maçında oynayamadı. 

Alvaro Perez ise, Kartalspor, Adanaspor ve Gaziantep maçlarında 4. sarı kartını görerek yönetmelik gereğince 3 kez cezalı duruma düşerek Denizlispor, Göztepe ve Adanaspor maçlarında forma giyemedi.

Konyaspor’da, kırmızı kart gören diğer futbolcular ise, Hakan Aslantaş ve Abdullah oldu.. Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören hakan Erciyes, Sakarya maçında kızaran Abdullah ise Kartal maçında oynayamadı. Yeşil-beyazlı takımda; sarı kart gören ve cezalı duruma düşerek bir maç forma giyemeyen diğer futbolcular ise şunlar: Hakan, Serkan, Recep, Serbay, Selim, Robak, Pawelek, Muhammet, Erdinç.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.