Konyaspor'da “durmak” yok

Konyaspor'da “durmak” yok

Torku Konyaspor’da sakat olan Marica, Mahlangu ve Hasan Kabze’nin tedavileri sürdürülmekte. Mahlangu ve Hasan Kabze ile birlikte kırmızı kart cezalısı Torje Karabük’te forma giyemeyecek

Torku Konyaspor’da gözler, Cuma akşamı deplasmanda oynanacak Karabük maçına çevrildi. Ligde, Kasımpaşa karşısında 4 hafta sonra aldığı galibiyetiyle moral ve güven tazeleyen ve tehlike hattındaki takımlarında puan kaybetmesiyle biraz daha rahatlayan Torku Konyaspor, ligin 25. haftasında düşme hattında yer alan Karabükspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı takımda, Cuma akşamı oynanacak bu zor maçın hazırlıkları devam ediyor. Önceki gün Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana Hasan Kabze, Ciprian Marica ve May Siphiwe Mahlangu katılmadı. Kartallar, dün de basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışma gerçekleştirdi. Bugün sabah yapılacak antrenmanınla hazırlıklar tamamlanacak ve takım öğleden sonra karayoluyla Karabük’e gidecek.

Torku Konyaspor’da sakat olan Marica, Mahlangu ve Hasan Kabze’nin tedavileri sürdürülmekte. Mahlangu ve Hasan Kabze ile birlikte kırmızı kart cezalısı Torje Karabük’te forma giyemeyecek.

Ligde, geride kalan 10 hafta da oynayacağı maçlardan en az 12 puan alarak rahatlamak isteyen Torku Konyaspor’da Karabük maçı planları 3 puan içini yapıldı. Yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyet için birleşti. Karabükspor maçından sonra futbolculara 3 gün izin verileceği öğrenildi.

KARABÜKSPOR CEPHESİ

Kardemir Karabükspor Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Hikmet Feridun Tankut Tesisleri'nde, teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde sabah saatlerinde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik ağırlı çalışma yapılırken, tecrübeli teknik direktör, öğrencilerini uyararak yarın oynanacak Torku Konyaspor maçı başta olmak üzere kalan 10 maç dışında başka bir şey düşünmemelerini istedi. Tam kadro gerçekleşen antrenman neşeli bir şekilde sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.