Konyasporda çifte mesai

Konyasporda çifte mesai

Milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan Konyasporda Kartal maçının hazırlıkları yoğun bir şekilde sürerken, yeşil-beyazlı ekipteki ekonom

Konyaspor’da, Kartalspor maçının hazırlıkları üç günlük izinin ardından önceki akşam yapılan antrenmanla başladı. Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada Sakaryaspor maçı sonrasında üç gün izin verilen yeşil-beyazlılar, önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde haftanın ilk antrenmanına çıktı.
Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana Burkişna Faso milli takım kampında bulunan Mahamoudou Kere ve izinli olan Alvaro Mejia Perez, Marcin Robak ile Hakan Aslantaş'ın yanısıra A2 Takımında bulunan oyuncularımız katılmadı. Serbest ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koşu çalışması ve yarı sahada top tekniğine dayalı çift kale maç ile devam etti. Antrenman koşu ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Antrenman sonrasında bir grup taraftar teknik heyet ve oyunculara tatlı ikramında bulundu. Çalışmaya, Buca ve Sakarya maçlarında yedek soyunmayan ve Sakarya maçı kadrosuna alınmayan Gökhan Emreciksin de katıldı. Gökhan’a para cezasının verileceği ileri sürüldü. 
Kartallar, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah gerçekleştirilen antrenman çabuk, kuvvet ve koordinasyon çalışması olarak yapıldı. Antrenmana ülkesinin milli takım kampında bulunan Mahamoudou Kere ile A2 takımın maçında sakatlanan M. Abdullah Çoban katılmadı. A2 takımın Erciyesspor ile yaptığı maçta forma giyen Aykut, İsmail, Emre ve Abdülkerim Kılıç takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, alt sahada kurulan istasyonlarda yapılan çabukluk, kuvvet ve koordinasyon çalışmasıyla devam etti. 10 dakikalık koşu çalışmasının ardından açma-germe hareketleriyle günün ilk çalışmasını tamamlayan Kartallar, akşam da teknik v e taktik çalışması yaptılar.
EKONOMİK SIKINTI SÜRÜYOR
Konyaspor’da sıkıntı bitmiyor. Bu kez de kulübe destek için başlatılan yardım kampanyasından sağlanan 15 bin liralık gelire  el konulmasının şoku sürüyor. Son üç yılda ekonomik sıkıntılarla birlikte üst üste üç olağanüstü ve bir olağan genel kurul süreci yaşayan Konyaspor’da, FİFA’nın transfer yasağı, kulüp otobüsünün bağlanmasından sonra bu kez de 15 bin liralık şok yaşandı. Kulüp kaynaklarına göre 25 milyon liralık borç içerisinde bulunan Konyaspor’u yeni hacizlerin beklediği bildirildi.. Kartal’ın içerisinde bulunduğu bu durum nedeniyle 13 Ekim’de yapılacak olağanüstü genel kurul için yeni yönetime talip çıkan henüz olmadı.. Ancak, 20 Ekim’de gerçekleştirilecek ikinci oturuma kadar ekonomik yönden güçlü, Belediye’nin de destek vereceği biri yönetim kurulunun oluşturulabileceği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.