Konyaspor’da Bolu provası

Konyaspor’da Bolu provası

Konyasporda, Pazar günü iç sahada, ligin iddialı takımlarından Boluspor ile oynanacak önemli maçın hazırlıkları galibiyete parolasıyla sürdürülmekte.

Önceki gün teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana kaleci Haluk Tanrıseven ve Uğur Yanıkdemir katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Abdulvahit Karacabey, takımdan ayrı olarak çalıştı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, gruplar halinde yapılan koşu çalışması ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.
Yeşil-beyazlılar, lige verilen ara nedeniyle iki hafta aradan sonra seyircisi karşısına çıkacağı Boluspor maçının hazırlıklarına dün de çift antrenmanla devam ettiler.. Temsilcimiz, sabah kondisyon, öğleden sonra da teknik-taktik antrenmanı yaptı.. Çalışmada tüm futbolcuların oldukça hırslı ve neşeli oldukları gözlendi. Kartallar, bugün ise maçın oynanacağı saatte taktik ağırlıklı bir antrenman yaparak Boluspor maçının provasını gerçekleştirecekler.. 
Boluspor’u yenerek liderliğini sürdürmeyi amaçlayan Konyaspor’da, İzmir’de doktor kontrolünde çalışan Koray dışında eksik yok. Moral süper. Tüm camia galibiyette birleşti.. Yeşil-beyazlılar, yarın kombine idman, Cumartesi günü de ter idmanı yaparak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecekler. Bu arada, maçın biletleri kapalı tribün 20 ve diğer tribünler için de 1 liradan satışa çıkartıldı.. Yönetici, teknik adam ve futbolcular taraftarları tribünlere davet ederek destek istediler.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.