Konyaspor’da altyapı hamlesi

Konyaspor’da altyapı hamlesi

Konyaspor’da, yaz döneminde alt yapı çalışmalarına ağırlık verilecek..

Alt yapıda yer alan futbolcuların ailelerini bilgilendirme toplantısı bugün yapılırken, Konyaspor futbol okulu kayıtları da 10 Haziran Perşembe günü başlayacak.

Konyaspor alt yapı Gençlik geliştirme teknik sorumlusu İsmet Karababa yaptığı açıklamada,
alt yapı takımlarımızda yer alan sporcuların ailelerinin bilgilendirileceği toplantının bugün yapılacak.. Futbolcular ve ailelerinin yanısıra alt yapı takımlarında görev yapan teknik adamların katılacağı bilgilendirme toplantısı, Karatay Belediyesi Meclis Salonu'nda saat 13:30'da başlayacak.
Toplantıda başkan Bahattin Karapınar da hazır bulunacak. Toplantıda, ailelere alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verilecek. Sezon başından itibaren yapılan çalışmalar, alınan dereceler, alt yapıdan A takıma yükselen futbolcular ve Milli takımlara gönderilen futbolcular velilere biri bir anlatılacak. Gençlik Projesi teknik sorumlusu İsmet Karababa, alt yapıyla ilgili olarak yaptığı açıklasını şöyle özetli. “sezon başında oluşturmaya çalıştığımız Konyaspqor alt yapı sistemi içerisinde planlı programlı yürütülen çalışmalarımız sonucunda altyapıda mevcut olan 6 takımımız kulübümüzün tarihinde en başarılı dönemini geçirmiştir.”
Karababa, teknik sorumlu Salih Eken yönetimindeki A2 takımının Türkiye 4’üncüsü, antrenör Bülent Yaldır yönetimindeki  U-17 takımının da Türkiye ikincisi olduğunu, Yusuf Kenan Turmuş yönetimindeki U-14 takımının ise yarı final oynadığını sözlerine ekledi.Yakup Denizler yönetimindeki U-18 takımının da  ligi 4. bitirdiğini ve 10 oyuncunun A2 takımına yükseldiği açıklandı.
FUTBOL OKULU KAYITLARI
Konyaspor’da, “geleceğin yıldızlarını arıyoruz” sloganıyla düzenlenen, Futbol Okulu kayıtlar 10 Haziran Perşembe günü başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu içerisinde yer alan 2 nolu saha altındaki alt yapı soyunma odasında 10 gün boyunca sürecek kayıtların ardından Konyaspor Futbol okulunun açılışı 20 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.
Kayıt için öğrencilerden kayıt formunun yanısıra sağlık raporu, veli izin yazısı ve 2 adet resim istenmekte. Konyaspor Futbol okulunun açılışı, 20 Haziran Pazar günü saat 09:30'da Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Antrenmanlar alt yapı hocaları yönetiminde yaz dönemince sürecek ve okulların açılmasının ardından göz dolduran ve ilerisi için ümit veren futbolculara lisans çıkartılacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.