Konyaspor’da Alanya mesaisi sürüyor

Konyaspor’da Alanya mesaisi sürüyor

Atiker Konyaspor, bir günlük iznin ardından öğleden sonra Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanla sezonun 30.haftasında iç sahada Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Atiker Konyaspor, bir günlük iznin ardından öğleden sonra Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanla sezonun 30.haftasında iç sahada Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmana hasta olan Kaya Tarakçı ile birlikte Mehmet Uslu ve Ali Turan katılmadı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman pas ve top kapma çalışması ile sona erdi.

ALİ TURAN RÖVANŞTA SAHADA OLACAK

Kulüp doktoru Galip Bilen Kürklü, Ali Turan'ın sakatlığı hakkında açıklama yaptı

Konyaspor'un Osmanlıspor ile oynadığı maçın ilk dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan tecrübeli futbolcu Ali Turan’ın sakatlığı hakkında Kulüp Doktoru Yrd.Doç.Dr. Galip Bilen Kürklü bir açıklama yaptı.Galip Bilen Kürklü açıklamasında, “Sol alt baldırında Grade 1 zorlanma tespit edilen oyuncumuz Ali Turan’ın tedavisine vakit kaybedilmeden başlandı. Kendisinin 16 Mayıs Salı günü Kasımpaşa A.Ş. ile oynanacak ZTK yarı final rövanş maçına yetiştirilmesi için gayret gösteriyoruz. İnşallah o maçta sahada olacak” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.