Konyaspor zorlu viraja giriyor

Konyaspor zorlu viraja giriyor

Torku Konyaspor Gaziantepspor maçı ile birlikte zorlu bir viraja giriyor. Üst üste Gaziantepspor, Bursaspor, Galatasaray, Antalyaspor ve Beşiktaş ile karşılaşacak yeşil-beyazlı takım bu fikstürden en fazla puanı çıkararak ateş hattında yer almak istemiyor

Spor Toto Süper Lig'de, 12. sırada bulunan Torku Konyaspor'u gelecek 5 haftada birbirinden zorlu maçlar bekliyor  Üst üste Gaziantepspor, Bursaspor, Galatasaray, Antalyaspor ve Beşiktaş ile karşılaşacak yeşil-beyazlı takım, zorlu bir dönemece girecek.  Konya ekibi ligin ilk yarısında Uğur Tütüneker yönetiminde bu takımlara karşı oynadığı maçlardan sadece 4 puan çıkarabildi. Ligin 8. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile 3-3 berabere kalan yeşil-beyazlılar, 9. haftada evinde oynadığı Bursaspor'a 1-0 yenildi.  Ardından Galatasaray deplasmanına giden yeşil-beyazlılar, iyi oyuna rağmen Türk Telekom Arena'dan 2-1 yenilgiyle ayrılırken, 11. haftada evinde ağırladığı Antalyaspor'u 2-0 yenerek Akdeniz ekibini evine puansız yolladı. Daha sonra Beşiktaş ile karşılaşan Torku Konyaspor, İstanbul'dan 3-1'lik yenilgiyle ayrılarak, bu 5 maçlık periyottan sadece 4 puan çıkardı.  

GAZİANTEP VE ANTALYASPOR MAÇLARI ÇOK ÖNEMLİ
Puan cetvelinde 12. sırada yer alan Torku Konyaspor için Gaziantep ve Antalyaspor maçları ise ayrı bir önem taşıyor. Yeşil-beyazlılar, korkulu rüya görmemek için puan sıralamasında kendisine yakın olan bu takımlara karşı mutlak galibiyet parolasıyla maçlara çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.