Konyaspor yolcu

Konyaspor yolcu

Haftanın en zorlu karşılaşmasını Bucaspor ile deplasmanda oynayacak olan Konyaspor’da hazırlıklar sürerken, yeşil-beyazlılar bugün sabah kahvaltısından sonra Buca’ya gidecekler. Takımda moraller iyi

Konyaspor’da, Cumartesi günü deplasmanda Bucaspor ile oynayacağı derbi maçına hazırlıklarını en az 1 puan umuduyla sürdürüyor.. Kartalların önceki gün yapılan antrenmanına tüm oyuncular katılırken, takımdan ayrı düz koşu yapan Umut Kekilli daha sonra tesislere geçerek çalışmasını burada tamamladı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5'e 2 pas çalışması ile devam etti. Top tekniğine dayalı çalışma yapan oyuncularımız, yağmur altında yapılan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı.  Temsilcimiz dün de taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.. Futbolcuların hırslı ve istekli göründüğü antrenmanda Bucaspor maçının provası gerçekleştirildi.. Konyaspor’da, İzmir yolculuğu bugün başlayacak. Sabah kahvaltısından sonra Tatlıcak tesislerinden hareket edecek olan yeşil-beyazlılar Hilton otelinde kampa girecekler. Konyaspor’da., Bucaspor maçının son çalışması ise Cuma günü öğle saatlerinde Altay’ın Gaziemir’deki tesislerinde yapılacak.

ÖZKARA: BUCA MAÇI ZOR GEÇECEK
Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Dardanelspor önünde alınan galibiyetin takım adına kalan zorlu haftalar öncesinde moral olduğunu belirtirken, zor geçmesi beklenen Bucaspor maçını kolaya çevirip deplasmandan istedikleri sonuçla döneceklerine inandıklarını söyledi.
Dardanelspor karşısında sezonun ikinci devresindeki ilk galibiyetimizi aldıklarını söyleyen Özkara, "Dardanelspor karşılaşmasında ikinci devre, bu yılın en iyi oyunlarından birini oynadık. İlk yarıda da hakim bizdik. Ama Gaziantep Belediye’ye karşı sahamızda aldığımız yenilginin verdiği psikolojik baskıyla biraz temkinli başladık. Her geçen dakika oyuna ağırlığımızı koymamıza rağmen rakibin kalemize geldiği ilk atakta 34.dakikada gol yedik. İkinci devre toparlandık. Rakibi sahasına hapsettik. Oyunu kazanma adına bütün varyasyonları yaptık. Kanatları iyi kullandık. Takımın oyun alanı içerisindeki sisteminde değişiklik yaptık ve golleri bulduk. Bunun yanısıra daha da çok gol kaçırdık. Ama önemli olan kazanmaktı. Mutluyuz. İkinci yarılar zor geçer. Bunu her zaman söylüyoruz. Daha işin başındayız. İkinci yarı itibariyle bakıldığında 3 puan kaybımız var. Bu puan kayıplarını telafi etmemiz lazım" dedi.
Özkara, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Bucaspor karşılaşması ile ilgili olarak ise "Bu hafta Bucaspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Rakibimiz kendi sahasında seyircisiyle bütünleşerek olağanüstü baskılı oynayan bir takım. Çaykur Rizespor'a evlerinde 6 gol attıklarını unutmayalım. Zor bir maç. O nedenle biz de bu zoru başarma adına başladığımız çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İnşallah Bucaspor deplasmanından arzu ettiğimiz puanlarla döneriz" diye konuştu.
KONYASPOR’UN DERBİ HAFTALARI
Ligin ikinci yarısında, fikstür gereğince 8 maçını iç sahada ve 9 maçını da deplasmanda oynayacak olan Kartallar, derbi maçların ilkini bu hafta İzmir deplasmanında, zirvenin iddialı takımlarından Bucaspor ile oynayacak.
İç sahadaki 8 maçtan 2’sini; Gaziantep BŞ ve Çanakkale Dardanelspor ile oynayan yeşil-beyazlılar, 9 deplasman maçının ilki olan Erciyes maçından ise 1 puan çıkartabildi. Konyaspor, geride kalan 14 maçın 6’sını içi sahada ve 8’ini ise deplasmanda yapacak.. Temsilcimiz, fikstüre göre şampiyon adayları Karşıyaka, Rizespor, Adanaspor ile orta ve alt sıralarda yer alan Orduspor, Hacettepe ve Giresunspor ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Kartallar, bu haftadan itibaren diğer şampiyon adayları Bucaspor ve Kartalspor ile üst üste deplasmanda mücadele edecek.  Konyaspor, yine zirvenin iddialı takımlarından Mersin İdmanyurdu, Boluspor, Karabükspor ve Altay ile de deplasmanda karşılaşacak. . Konyaspor’un deplasmanda mücadele edeceği diğer rakipleri ise, Kocaelispor, Samsunspor. Yeşil-beyazlı yönetici, teknik adam ve futbolcular, kalan 14 maçta iç sahada oynayacakları 6  maçı da kazanarak deplasmandan da 14 ile 16 puan çıkartarak mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.