Konyaspor temkinli

Konyaspor temkinli

Pazar günü sakaryasporu konuk edecek olan Konyaspor, rakibi hafife almıyor. Yeşilbeyazlı temsilcimizin hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor

Pazar günü sakaryaspor’u konuk edecek olan Konyaspor, rakibi hafife almıyor. Yeşilbeyazlı temsilcimizin hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor. Kartal’da Recep Aydın gol sayısını altıya çıkaran isim oldu

 

Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Sakaryaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları bir günlük aradan sonra başladı. Bucaspor galibiyetiyle, ligini başından buyana ilik kez üst üste 3. maçından galibiyetle ayrılan Konyaspor’da, genç oyuncu Recep, golde Robak’ı geride bıraktı.  Recep, sezon başından buyana 6. golünü Bucaspor’a attı. Konyaspor’un, bir günlük izin sonrasında Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde önceki gün yaptığı antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana tedavi olan kaleci Ercüment, Gökhan Emreciksin, Ali Dere ve Alvaro Mejia Perez katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Antrenman, 15 dakikalık koşu çalışması ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Kartallar dün ise çift antrenman yaptı.. Sabah, kondisyon salonunda iki grup halinde ağırlık ve kuvvete çalışması yapan yeşil-beyazlılar, öğleden sonra ise Tatlıcak tesislerinde teknik çalıştılar.. Sabah çalışmasına, Buca maçında ayağına darbe alan ve tedavisi süren Ali Dere katılmadı. Hazırlıklar bugünde taktik antrenmanıyla devam edecek.  

RECEP GOLLERDE ÖNE GEÇTİ

Konyaspor’un genç futbolcusu Recep, Bucaspor filelerini 6. kez havalandırarak golde Robak’ı geride bırakarak öne geçti. Ligin ilk 4 haftasında gol atamayan ve 3 kez yenilen, bunlardan Tavşanlı ve Elazığspor maçlarında da rakip fileleri havalandıramayan Konyaspor, 6 maçta ise rakipleriyle 0-0 berabere kaldı. Sezon başından buyana 19 gol atan Konyaspor’un genç futbolcusu Recep; Sakaryaspor, Gaziantep BŞ, Göztepe, Kasımpaşa, Tavşanlı Linyitspor ve Bucaspor maçlarında fileleri havalandırarak 6 gole ulaştı.. Robak ise, Sakaryaspor, Rizespor (2), Güngörenspor ve Tavşanlı Linyitspor maçlarında gol atarak 5 golle ikinci sırada yer aldı. Konyaspor’da Gökhan ve Erdinç 2’er gole imza atarken, Konyaspor7un diğer golleri ise Serbay, Ali Dere, Serkan ve Selim’den geldi..

SERKAN ŞAHİN “24” DEDİ

Konyaspor’un ortasahadaki önemli oyuncularından Serkan Şahin'in 24.yaş gününü kutladı.  Yeşil-beyazlı temsilcimizin sabah yaptığı antrenman sonrası Serkan’ın yaşgünü kutlandı. Hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını üfleyen ve kesilen ilk parçayı takım kaptanı Erdinç Yavuz'un elinden yiyen Serkan Şahin'i teknik heyet ve futbolcu arkadaşları kutladı. Merhaba Gazetesi olarak genç  oyuncumuza sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler diliyoruz. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.