Konyaspor taraftarlarını taşıyan otobüsün lastiği patladı

Konyaspor taraftarlarını taşıyan otobüsün lastiği patladı

Eskişehir'e giden Konyaspor taraftarlarının bulunduğu otobüsün tekeri patladı. 44 Konyaspor taraftarının bulunduğu otobüs 1 saat 15 dakika bekledikten sonra yeniden Eskişehir'e doğru hareket etti

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Konyaspor, Konya Büyükşehir Stadyumu’nun zeminin yetersiz olması nedeniyle Fenerbahçe’yi Eskişehir Yeni Atatürk Stadı’nda konuk edecek. Eskişehir'de oynanacak olan Konyaspor-Fenerbahçe maçına giden taraftarların bulunduğu otobüsün tekeri Akşehir'in çıkışında patladı.

fbvfpy6xkaeat0y.jpg

OTOBÜS 1 SAAT 15 DAKİKA BEKLEDİ

Konya'dan taraftarları Eskişehir'i taşıyan otobüsün lastiği değiştirildikten sonra otobüs yeniden Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'na doğru yola çıktı.

fbvenliwiaezkvf.jpg

Yaklaşık 1 saat 15 dakika bekleyen Konyaspor taraftarları 16.15 gibi yeniden Eskişehir'e ulaşmak hareket etti.

fbvo9mixkaaj5a4.jpg

44 taraftarın bulunduğu otobüste büyük bir kazanın yaşanmaması için tek sevindirici kısmı oldu. Taraftarları taşıyan otobüs 19.30'da başlayacak maça yetişmek için hareket etti.

Konyasporlu taraftarlar, 35 derece sıcaklıkta, 320 km yolculukta ayakta seyahat etti. Taraftarlar için yeterli sayıda otobüs sağlanamadığı için tepki gösterdi.  Bazı taraftarlar ise bagajda yolculuk yaptı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum