Konyaspor taktik çalıştı

Konyaspor taktik çalıştı

Karşıyaka galibiyetiyle, yeni bir sayfa açmayı ve çıkışa geçmeyi hedefleyen Konyaspor’da, bu maçına taktik çalışması A2 takımıyla oynanan çift kale maçta yapıldı.

Pazartesi akşamı, ligde ilk 6’ya girme mücaüdelesi yapan rakibini devirerek 3 puanla birlikte moral kazanmak isteyen yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar devam ediyor.

Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde önceki akşam A2 takımıyla oynanan çift kale taktik maçını 6-2’lik skorla kazanan Kartallar, maçta her iki yarıda da farklı kadrolarla mücadele etti.  Konyaspor, Eser’in golüyle 1-0 öne geçerken, ilk yarı Eşref’in golüyle 1-1 berabere sona erdi. İkinci yarıda daha etkili bir oyun sergileyen Konyaspor’un, ikinci devrede ki gollerini Mehmet Şen (2), Tayfun, Eser ve Erdal attı. A2 takımın ikinci ve son golü Ali Kireş’ten geldi. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Vali Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve İl Emniyet Müdür yardımcısı Ercan Taştekin de izledi.
Konyaspor’da, Karşıyaka maçının hazırlıkları dün de akşam saatlerinde yapılan kombine idmanla devam etti.. Antrenmanı taktik çalışmasıyla tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün de akşam antrenmana yapacaklar ve Tatlıcak tesislerinde kampa girecekler. Konyaspor’da hazırlıklar Pazar günü öğle saatlerinde gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlanacak. Yeşil-beyazla takımda, önceki gün yapılan taktik antrenmanında morallerin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Futbolcuların istekli ve hırslı olması da teknik adamların yüzünü güldürdü. 
KARŞIYAKA 3 PUANA GELİYOR
Bank Asya 1. Lig’de pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile mücadele edecek Karşıyaka’nın teknik sorumlusu Nihat Umut, “Zor maç olacağını biliyoruz ama kazanmak için oynayacağız” dedi. Umut, yaptığı açıklamada, Konyaspor maçı hazırlıklarına devam ettiklerini, geçen hafta Dardanelspor maçını kazandıktan sonra bu haftayı da galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi. Konyaspor’un ligin önemli ekiplerinden biri olduğunu kaydeden Umut, “Zor maç olacağını biliyoruz ama kazanmak için oynayacağız. Kalitemizi biliyoruz. Futbolseverler güzel ve zevkli bir maç seyredecekler. Konya’da amacımız kaybetmemek. Hedefimize ulaşmak için Konyaspor maçını kazanmak zorundayız. Bu önemli karşılaşmada taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu. Erçağ’ın sakatlığının devam ettiğini, sakatlığı geçen Gurur ve Ayhan’ın bu akşam antrenmana katılacağını kaydeden Umut, bu futbolcuların kendilerini iyi hissetmeleri durumunda Konyaspor maçında forma giyebileceğini ifade etti. Umut, bir önceki kulübü ile sorun yaşayan Aykut hakkında bir karar beklediklerini belirterek, “Aykut gibi önemli bir oyuncuyu kullanamıyoruz. Bu yüzden zaman zaman sıkıntı yaşayabiliyoruz. Ayrıca futbolcunun psikolojisi açısından da önemli. Ancak bir şekilde kendisine moral veriyoruz. Umarım bu sorun en kısa zamanda hallolur” dedi. Yeşil kırmızılı takımda Emrah, Erçağ, Fuat, Kıvanç ve Taha sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Karşıyaka, Konyaspor maçı için pazar sabahı karayoluyla Konya’ya gidecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.