Ali Çamdalı: Çok zor bir deplasmanda maç kazandık

Ali Çamdalı: Çok zor bir deplasmanda maç kazandık

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Süper Lig’in 5.haftasında Samsunspor’u deplasmanda 1-0 yendikleri maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali Çamdalı şunları söyledi:

“Sahada son dakikaya kadar mücadele veren futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Çok zor bir deplasmandı. Özellikle Samsunspor’u geçen seneden bir iç saha takımı olduğunu kabul edersek burada galibiyet almak kolay iş değil. Oyun anlamında bugün kompakt ve birlikte hareket etme ihtiyacımız vardı. Bugünü gol yemeden bitirdik. Bizim için en önemli tarafıydı. Çünkü buna ihtiyacımız var. Takımımız kötü zemin ve ağır hava şartlarında inanılmaz bir mücadele verdi. Oynayan oynamayan tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Umarım bu galibiyet bize arkadan rüzgar verip, iç sahada Sivasspor maçında iyi bir fırsata çevirmek için şans olur. Taraftarımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Samsun’a kadar gelerek takımımızı yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların tribündeki varlığı, bizlere ve sahadaki futbolcularımıza güç veriyor.

BU MAÇTA GALİP GELMEK GÜZELDİ

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Trendyol Süper Lig’in 5. Haftasında Samsunspor’u deplasmanda 1-0 yendikleri maçla ilgili, “Bu maçta galip gelmek güzeldi” dedi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Albayrak, zor bir deplasman maçına çıktıklarını belirterek, “Zorlu bir deplasmana geleceğimizi biliyorduk. Çünkü üst üste galip gelip puanlar alan bir takıma karşı oynayacaktık. Geçen sezon iç saha galibiyetleri alan bir takımdı. Bunun zorluklarını biliyorduk. Hafta içerisinde bunların üzerine çalıştık. Biz sezon başından beri savunmaya ağırlık veriyorduk. Son 2 maçtır da gol yemiyoruz. Bu maçta galip gelmek güzeldi. Bu zorlu hava şartlarında oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Rakibimiz zorlu bir rakip, güzel sonuçlar alan bir ekipti. Almış olduğumuz bu 3 puan bizim için sevindirici.” İfadelerini kullandı.

Fatih Serkan Albayrak, yeni transferlerinin uyum sorununu atlatmasıyla daha iyi bir Konyaspor izlettireceklerini sözlerine ekledi.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.