Konyaspor, sezonun maçına bileniyor

Konyaspor, sezonun maçına bileniyor

Bank Asya 1. ligde, Samsunspor beraberliğiyle play-off umutlarını son iki haftaya taşıyan Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Giresunspor ile oynanacak maçın hazırlıkları dün öğle saatlerinde yapılan antrenmanla başladı.

Play-off için en yakın rakibi olan Giresunspor ile zor bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlı’larda planlar galibiyet üzerine yapılıyor.. Ancak, Konyaspor’da Pazar günü Giresun karşısında alınacak 1 puanda yetecek. Yusuf ile birlikte Ufukhan’ın cezası nedeniyle zor maça önemli iki eksikle çıkacak olan Kartal’da sakat futbolcuların tedavileri de sürdürülmekte. Teknik-taktik kadar moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık verilecek olan Konyaspor’da futbolcular Cuma akşamı Tatlıcak tesislerinde kampa alınacak ve hazırlıklar Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlanacak.  

Konyaspor'un dün Tatlıcak tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan haftanın ilk antrenmanına hasta olan Koray İçten katılmazken, kaleci Haluk Tanrıseven takımdan ayrı olarak çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, tam sahada yapılan taktik çalışmasıyla devam etti. Taktik çalışma sırasında sağ ayak adalesindeki sakatlığı nükseden Zafer Demir antrenmanı yarıda bıraktı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.