Konyaspor Rize’ye gitti

Konyaspor Rize’ye gitti

Yarın ligin iddialı takımlarından Çaykur Rizespor ile zor bir 90a çıkacak olan temsilcimiz, dün öğle saatlerinde karayoluyla Ankaraya, oradan da akşam uçakla Trabzona gitti.

Yeşil-beyazlılar Trabzon’dan Çayeli’ne geçerek Grand Çolakoğlu otelde kampa girdiler.

Konyaspor'un, Çaykur Rizespor ile oynayacağı 10. hafta maçının hazırlıkları önceki gün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla sürdü. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan taktik ağırlıklı antrenmana Çarşamba günü akşam antrenmanında adalesinden sakatlanan Ufukhan Bayraktar katılmadı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda Serhat Akyüz ve Uğur Akdemir ile hafif sakatlığı bulunan Ferdi Başoda takımdan ayrı olarak bir süre çalışırken, bu oyunculardan Serhat Akyüz ve Ferdi Başoda, oynanan taktik çift kale maçın ilerleyen bölümlerinde forma giydi. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Kartallar’ın Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları çerçevesinde Konya'da dün sabah yapılması gereken çalışması teknik heyet tarafından iptal edildi. Oyuncular  iptal edilen antrenman saatinde, geçtiğimiz hafta oynanan Mersin İdmanyurdu maçın ve Çaykur Rizespor'un son oynadığı karşılaşmanın analizini yaptı. Konyaspor saat 11.30'da Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinden karayoluyle Ankara'ya hareket etti. Konyaspor’da, Rize maçı öncesi son çalışma bugün gerçekleştirilecek ve futbolcular dinlenmeye çekilecekler. Konyaspor'un Rize deplasmanı dönüş programı da belli oldu. Yeşil-beyazlılar yarın oynanacak karşılaşmanın ardından Trabzon'dan THY'na ait tarifeli uçakla 20:15'te Ankara'ya, oradan da karayolu ile Konya'ya dönecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.