Konyaspor pusuda

Konyaspor pusuda

Bank Asya’da şampiyonluk parolası ile yola çıkan Konyaspor, yarın oynanacak Kartal maçına büyük önem veriyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizin tek düşüncesi bu maçı kazanmak ve yola devam etmek

Bank Asya 1. ligde, ikinci yarının 5. maçını yarın İstanbul deplasmanında Kartalspor ile oynayacak Konyaspor’da, Konya’daki hazırlıklar dün yapılan kombine idmanla tamamlandı ve yeşil-beyazlılar akşam uçakla İstanbul’a giderek Titanik otelde kampa girdiler. Ligde son 13 haftaya giren ve kaybetme riski olmayan Kartallar, Pazar günü ligin vasat takımlarından Kartalspor’u evinde yenerek yeniden çıkışa geçmeyi ve 3 puanla birlikte moral kazanmayı amaçlıyor. Kartalspor maçına, teknik direktör Hüsnü Özkara ile yolların ayrılmasının ardından antrenör Mehmet Yıldırım yönetiminde hazırlanan yeşil-beyazlı takımda, kaleciler Haluk ve Eray ile birlikte Ufukhan sakat bulunuyor. Müzmin sakatlar Uğur Akdemir ve Koray ile Buca maçında kırmızı kart gören Tayfun’un da eklenmesiyle Konyaspor’da eksik sayısı 6’ya çıktı. Yeşil-beyazlı takımda Kartalspor maçının hazırlığı bugün orada yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular maç saatini beklemeye çekilecekler. Kartal maçını kazanmaları halinde futbolculara ekstra prim verilmesi de planlanıyor. Bu arada, yarın Kartal ilçe stadında yapılacak ve saat 13.30’da başlayacak maçı 200 kadar Konyaspor taraftarının da izleyeceği bildirildi.

ÖMER: KARTAL KIRILMA MAÇI
Konyaspor’un sağ kanat oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu, teknik heyette yaşanan değişikliğin değerlendirmesini kendilerinin yapamayacağını belirtirken, tek düşüncelerinin kırılma noktası olarak gördükleri Kartalspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak Süper Lig hedefinden bir şey kaybetmediklerini ispatlamak olduğunu söyledi.
Bank Asya 1.Lig'in kalan 13 haftalık döneminde çok önemli bir süreçten geçtiklerini ifade eden Ömer Hacısalihoğlu, "Herkesin de bildiği gibi önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu anlamda Kartalspor karşılaşması bizim adımıza bir kırılma noktası gibi görünüyor. Teknik heyette değişiklik yaşandı. Bunun değerlendirmesini biz yapamayız. Bizim tek düşüncemiz önümüzdeki süreçte oynayacağımız Kartalspor, Orduspor ve Kardemir D.Ç.Karabükspor karşılaşmalarını kazanıp ilerleyen haftalara daha moralli girebilmek. Şu an takımımızın durumu gayet iyi. Kartalspor maçının istediğimiz gibi geçeceğine ve galip geleceğimize inanıyorum" dedi.
TARAFTARLAR DESTEK OLSUNLAR
Zorlu maçlar serisine girdiklerini ve ligde bu saatten sonra oynanacak hiç bir karşılaşmanın kolay olmadığını da sözlerine ekleyen Ömer Hacısalihoğlu, "Bizim her zaman söylediğimiz bir şey var. Konyaspor çok iyi bir takım. Diğer rakiplerimize de saygımız var. Ama biz Süper Lig hedefimizi başarabilecek güce sahibiz. İyi çalışıyoruz ve bu hedefimize ne pahasına olursa olsun ulaşacağız" derken, taraftarlarımıza da çağrıda bulunarak "Taraftarlarımız bir yenilgi ile hemen ümitsizliğe kapılmasınlar. Tek isteğimiz bu. Sonuna kadar bizi desteklesinler. Çünkü önümüzde daha 13 maç var. Bu takım onların vereceği destekle sezonu mutlaka ilk iki takım arasında tamamlayarak Süper Lig'e yükselecektir" şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.