Konyaspor Mersinli Caner’i renklerine kattı

Konyaspor Mersinli Caner’i renklerine kattı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da transferler devam ediyor.

Yeşil-beyazlı ekip dün Bank Asya takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda top koşturan Caner Ağca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Zafer’de bulunan kulüp binasında yapılan imza törenine Başkan Bahattin Karapınar, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Atiker ve Cengiz Yönet katıldı.

Transferde Konyaspor'u başarıya götürecek isimleri takıma kazandırmak için çalıştıklarını ve bu nedenle hataya yer vermemek amacıyla aceleci olmadıklarını belirten Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, 3 futbolcuya önümüzdeki hafta içerisinde imza attıracaklarını ve kamp dönemine kadar transferi noktalamak için çaba harcadıklarını söyledi. Karapınar, “ Caner ile uzun süredir ilgileniyorduk ve Bank Asya Liginde oynadığı maçlarda kendisini izledik. Konyaspor’a yakışacak nitelikte bir oyuncu. Beyefendi bir isim. İnşallah Konyaspor’un başarısı için elinden gelenin en iyisini yapacaktır” dedi.
Transferlerin tamamen teknik direktör Ziya Doğan’ın inisiyatifinde olduğunu ve kendisinden habersiz transfer yapılmadığını söyleyen Bahattin Karapınar Arjantinli Machin ile ilgili olarakta ufak tefek pürüzlerin olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.
Yeni transfer Caner ise büyük bir şehre ve takıma geldiğini söyleyerek  transferde emeği geçen herkese teşekkür etti. Caner, “ Büyük şehrin büyük takımına geldim. konyaspor’un başarısı için elimden geleni yapacağım. Konyaspor’un Turkcell Süper Ligde başarılı olması için ter dökeceğim. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu        
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.