Konyaspor lige döndü

Konyaspor lige döndü

Torku Konyaspor kupada aldığı Giresunspor mağlubiyetinin ardından gözünü lige çevirdi. Yeşil-beyazlı ekip ligde 4. sırada bulunan Mersin İdmanyurdu ile zorlu bir müsabakaya çıkacak. Konyaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor

Torku Konyaspor lige döndü. 12. hafta’da rakip: Mersin İdmanyurdu. Hedef: 3 puan.Ziraat Türkiye kupasında H grubunda yer alan ve ilk maçında Salı günü Giresunspor’a yenilerek kötü biri başlangıç yapan Torku Konyaspor’da gözler, yeniden lige çevrildi. Yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü oynanacak maçta, ilk 11 haftanın flaş takımı Mersin’i yenerek galibiyet serisini sürdürmek.

Torku Konyaspor’da, Giresun maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular dün düz koşu yaparken, diğer oyuncular kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Bugün ve yarın basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışacak olan kartallar, yönetici, teknik adamı ve futbolcusuyla 3 puan için kenetlendi. Takımda Mehmet Güven’ini tedavisi sürüyor. Sakat olan Marica ve sarı kart cezalısı Tolga Mersini maçında oynayamayacak.

Ligde, geride kalan 11 hafta da 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alan ve 13 puanla 11. sırada yer alan Torku Konyaspor, iç sahada oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Sahasında yenilmeyen ve sadece Sivas ve Akhisar deplasmanlarından 1’er puan alan yeşil-beyazlılar, Mersin’i yenmesi halinde puanını 16’ya çıkartarak yükselişini sürdürecek.

Torku Konyaspor taraftarları, Cumartesi günü 13.30’da başlayacak maçı 5 ila 50 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Maçın biletleri stat gişeleri, Kule site satış noktası ve internet üzerinden satışa çıkartıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.