Konyaspor lidere konuk oluyor

Konyaspor lidere konuk oluyor

Atiker Konyaspor sezonun 27. hafta maçında bugün lider Medipol Başakşehir’e konuk olacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadında oynanacak. Yeşil-beyazlı ekip galibiyet hasretine zor deplasmanda son vermek istiyor

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 27. haftasında bugün lider Medipol Başakşehir’e konuk olacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadında oynanacak. Maçı hakem Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Tarık Ongun ve Kemal Yılmaz yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem  ise Kadir Sağlam.

3 PUAN ÖZLEMİNE SON VERMEK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'de 7 maçtır galip gelemeyen Atiker Konyaspor, milli arayı iyi değerlendirerek ligin 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşmasında galibiyet hasretini bitirmek istiyor.

Son olarak ligin 19. haftasında 27 Ocak'ta sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden yeşil-beyazlı takım, bu maçtan sonra hem iç hem de dış sahada galibiyete hasret kaldı.

Konyaspor, bu haftaki deplasman karşılaşmasından galip ayrılarak, ligdeki galibiyet hasretine son verebilmenin hesaplarını yapıyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Süper Lig'in 13. haftası öncesinde takımın başına getirilmesiyle iyi bir çıkış yakalayan Konyaspor, sonraki dönemlerde yaşadığı şansızlıklara rağmen 14 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Ligin 27. haftasına 35 puanla 6. sırada giren Konyaspor, ligde şampiyonluğa oynayan lider Medipol Başakşehir'i yenerek üst sıraları yükselmeye çalışacak.

2 CEZALI 6 OYUNCU SINIRDA

Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart gören Skubic ve gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Volkan Fındıklı Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Bu sezon kartlarla başı dertte olan Atiker Konyaspor’da Ali Turan, Filipovic, Adis Jahovic, Traore, Yatabare ve Jevtovic ise sarı kart sınırında olan isimler.

HURTADO VE YATABARE KADRODA OLACAK

Atiker Konyaspor’da milli arada Ömer Ali Şahiner de sakatlandı. Ömer Ali de Başakşehir maçında sahadaki yerini alamayacak. Göztepe maçında sakatlanan Adis Jahovic’in ise Medipol Başakşehir maçında ilk 11’deki yerini alması bekleniyor. Yatabere Hurtado ve Jonsson’un ise maç kadrosunda olacağı ifade ediliyor. Milli arada ameliyat olan Diagne, sakatlanan Ömer Ali takımı zorlu deplasmanda yalnız bırakacak. Başakşehir maçında Skubic ve Ömer Ali’den yoksun olarak maça çıkacak olan yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Aykut Kocaman’ın, sağ bekte Opanasenko’ya şans vermesi bekleniyor. Cezasını tamamlayan Fofana, kanatlarda Konyaspor’un en büyük kozu olacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.