Konyaspor korkmuyor

Konyaspor korkmuyor

Dün taktik çalışan kartallar, bugünde taktik antrenman yapacaklar ve hazırlıkları yarın tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Torku Konyaspor’da tüm camia galibiyette birleşti

Torku Konyaspor’da gözler Trabzon maçına çevrildi. Tek hedef: 3 puan.  Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren, yoğun antrenmanların yanı sıra Osmanlıspor ile hazırlık maçı oynayan ve sakat futbolcuların tedavilerine devam edilen Torku Konyaspor’da önceki gün gerçekleştirilen antrenmana tedavilerine tesislerde devam edilen Hasan Kabze, Gabriel Andrei Torje ve May Siphiwe Mahlangu katılmadı.  

Dün de basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışan kartallar, bugünde taktik antrenman yapacaklar ve hazırlıkları yarın tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Süper ligde, ikinci yarının başarılı takımları arasında yer alan Trabzonspor’u yenerek çıkışını sürdürmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da tüm camia galibiyette birleşti.
Torku Konyaspor’da sakatlığı iyiye giden, ancak antrenman eksiği bulunan Marica, sakat olan Mahlangu ve sarı kart cezalısı Mehmet Uslu Pazar günkü maçta forma giyemeyecek.  Hasan Kabze’nin durumu bugün belli olacak. Ancak, oynayabileceği ileri sürüldü.

Pazar günü saat 19.00’da başlayacak Torku Konyaspor-Trabzonspor maçının biletlerinin satışı da sürüyor. Futbolseverler biletleri 10 ila 100 TL arasında değişen ücretlerle ilgili satış noktaları ve stat gişelerinden temin edebilecekler.

USLU: ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK

Takım olarak güçlü rakiplerle oynanan son 4 lig maçında mücadele ve kazanma hırsı anlamında bir çıkış yakaladıklarını ve bunun da sonuca yansıdığını ifade eden  Mehmet Uslu, “Eskişehirspor maçıyla başlayan sezonun ikinci yarısı değerlendirmeye alındığında 8 maçta 14 puan topladık. Bu dönemde sadece iç sahada Sivasspor ve deplasmanda SAİ K.Erciyesspor maçları hem oyun hem de sonuç anlamında bizim için hayal kırıklığı oldu. Ancak bu süreci fazla uzatmadan toparlandık ve yeniden bir çıkış yakaladık. Son 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik aldık. Bu sonuçlarla alt sıralarla ilişkimizi kısmen de olsa kestik ve artık hedefimiz sezon başında olduğu gibi orta sıralar. Bunun içinde oynadığımız her maça kazanmak, en kötü ihtimalle kaybetmemek için çıkacağız. Alınacak her puanın bizi orta sıralara biraz daha yaklaştıracağını biliyoruz. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Rakibimiz Trabzonspor. Sahamızda oynadığımız maçlarda hedefimiz tabiki galibiyet. Bu maçta da böyle olacak. Biz öncelikle kendi oyunumuza, mücadelemize bakıyoruz. Bunu sahaya yansıttığımız zaman sonucun geleceğine de inanıyoruz. Trabzonspor karşılaşmasından da 3 puanla ayrılarak ligdeki çıkışımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.