Konyaspor kenetlendi

Konyaspor kenetlendi

Bank Asya’da Play-Off heyecanı yarın start alacak. İlk maçta Adanaspor önünde önemli bir sınav verecek olan Konyaspor’da hazırlıklar bugün tamamlanıyor. Temsilcimiz yükselme grubu maçlarına galibiyetle başlamak istiyor

Play-Off maçları için geri sayıma başladı. Yarın başlayacak ve 23 Mayıs Pazar günü sona erecek karşılaşmalar da 4 takım Süper lige çıkma mücadelesi verecek. Konyaspor’da, Altay ile Ali Sami Yen stadında yapılacak ilik maçın hazırlıkları önceki akşam taktik ağırlıklı antrenmanla devam etti. Çalışmaya tüm futbolcular katılırken, morallerin yüksek olduğu gözlendi. Teknik direktör Ziya Doğan, taktik çalışmada oyunu sık sık durdurarak futbolcuları yapacakları hareketler konusunda uyardı. 

KONYASPOR BASINA KAPANDI
Konyaspor’da, hazırlıklar dün de devam etti. Ancak, antrenmanlar Cuma gününden itibaren teknik direktör Ziya Doğan tarafından basına ve taraftarlara kapatıldı. Teknik adamların, taktik çalışmalar kadar motivasyon çalışmalarına da ağırlık verdikleri ve futbolcuları play-off maçlarına motive etmek için ellerinden geleni yaptıkları bildirildi. Konyaspor yöneticileri de bugünden itibaren İstanbul’a giderek futbolcuları yalnız bırakmayacaklar. Ayrıca bugün veya yarın futbolculara verilen söz gereği ödeme yapılacak. Bununu da moral motivasyonunu artırması bekleniyor. 
TARAFTARLAR İÇİN ORGANİZE
Konyaspor’un 17 Mayıs Pazartesi günü Adanaspor ile İstanbul Ali Sami Yen Stadyumu’nda oynayacağı ilk maç için çok sayıda taraftarın İstanbul’a gideceği bildirildi. Bunun için, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde taraftarlara sınırsız sayıda otobüs tahsisi yapıldı. Maça gitmek isteyen taraftarları taşıyacak otobüsler 16 Mayıs Pazar gece saat 00:00’da Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu önünden hareket edecekler. Ayrıca taraftarlara otobüste kumanya ikramında da bulunulacak. Konyaspor ile Adanaspor arasında yapılacak maçı İstanbul’da bulunan Konyalılarla birlikte 5 bin’e yakın sporseverin izlemesi bekleniyor.
Öte yandan Konyaspor’da, Bank Asya 1.Lig’in 34 maçlık normal sezonunda en fazla forma giyen oyuncu cezalı olduğu karşılaşma dışında 33 maçta toplam 2 bin 970 dakika sahada kalan takım kaptanı Ömer Hacısalihoğlu olurken, kendisini 31 maçta 2756 dakika forma giyen Volkan Koçaloğlu ile 2614 dakika 31 maç ile Kaue Da Silva takip etti. Takımda 34 maçlık sezonda toplam 29 oyuncu forma giydi. Takımda, oyuncuların 2009-2010 sezonunda aldıkları süreler ve oynadıkları maç sayıları şöyle: Abdulvahit Karacabey ( 1314 dakika 24 maç), Branimir Poljac (2260 dakika 27 maç), Erdal Kılıçaslan (2121 dakika 31 maç), Eser Yağmur (1884 dakika 29 maç), Ferdi Başoda (1328 dakika 27 maç), Görkem Görk (2099 dakika 24 maç), Kaue Da Silva (2614 dakika 31 maç), Mehmet Ayaz (2006 dakika 30 maç), Mehmet Şen (345 dakika 16 maç), Ömer Hacısalihoğlu (2970 dakika 33 maç), Ramazan Kahya (1078 dakika 17 maç), Recep Öztürk (2250 dakika 25 maç), Tayfun Türkmen (1750 dakika 27 maç), Ufukhan Bayraktar (1037 dakika 15 maç), Uğur Yanıkdemir (352 dakika 8 maç), Volkan Koçaloğlu (2756 dakika 31 maç), Yusuf Kurtuluş (2369 dakika 30 maç), Zafer Demir (1341 dakika 20 maç), Ali Dere (5 maç 185 dakika), Dursun Karatay (1 maç 45 dakika), Eray Birniçan (1 maç 90 dakika),  Haluk Tanrıseven (720 dakika 8 maç), Koray İçten (1 maç 21 dakika), Muhammed Yürükuslu (1 maç 90 dakika), Niyazi Nayernazlı (1 maç 90 dakika), Selim Ay (1 maç 90 dakika), Serhat Akyüz ( 4 maç 152 dakika), Uğur Akdemir (1 maç 90 dakika), Umut Kekilli (2 maç 85 dakika)
KULÜPTEN KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR
Yönetim Kurulu, Konyaspor’a, Bank Asya 1.Lig Yükselme Grubu maçları öncesinde maddi anlamda desteklerini esirgemeyen başta Konya Büyükşehir Belediyesi ve Atiker A.Ş. olmak üzere katkıda bulunan kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Süper Lig yolunda artık son dönemece giren ve Konya’yı yeniden Süper Lig’de temsil etme adına Yükselme Grubu maçlarına çıkacak olan takıma, bu kritik ve bir o kadar da önemli dönem öncesinde maddi anlamda desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediyesi ve Atiker A.Ş. başta olmak üzere; Konya Şeker, Konya Çimento, İttifak A.Ş., Fakı İnşaat, Kızılkaya İnşaat, Süleyman İslambay, Hacı Vural, Ayd Otomotiv, Sumpaş, Gesaş A.Ş., Çakmak İnşaat, Işıklar İnşaat, Ali Göktaş, Adem Bulut İnşaat, Akkiprikler Demir, Aladağ Beton Elemanları, Kontensan, Mehmet Özel, Güneş Motor Subapları ve Hasçelik’e Konyaspor’a sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.