Konyaspor Kayseri deplasmanında

Konyaspor Kayseri deplasmanında

Yarın deplasmanda Erciyesspor'la karşılaşacak olan Kartal’da, Sivas maçında sakatlanan ve tedavisi süren Djalma ile sarı kart cezalısı Torje dışında eksik yok. Yeşil-beyazlılar, Kayseri'ye bugün gitti

Ligde geride kalan 20 hafta da, deplasman maçlarında geçen yılki başarıyı yakalayamayan ve sadece bir galibiyet ve 3 beraberlik alarak 6 puan toplayan Torku Konyaspor, Cuma akşamı oynanacak Erciyesspor maçına 3 puan için çıkacak. Yeşil-beyazlılar, deplasmanda Balıkesirspor’u yenerken, ligin ilk yarısında Sivasspor ve Akhisar Belediye Gençlik ile golsüz, Çaykur Rizespor ile de 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz deplasmanda oynadığı diğere maçları ise yenik kapattı. 
 
Bir günlük izinin ardından bu zor maçın hazırlıklarına başlayan Kartal’da, Sivasa maçında sakatlanan ve tedavisi yapılan Djalma ile sarı kart cezalısı Torje dışında eksik yok.  Uyluk kemiğinde ödem oluşan Djalma’nın da Kayseri’de forma giyemeyeceği öğrenildi. Bu aracda, ara transferde gönderilmesi planlanan, ancak kulüp bulamayan Rangelov’un da takıma döndüğü ve çalışmalara katıldığı bildirildi.  Yeşil-beyazlı takımda yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleşti. Karşılaşmayı 500 kadar Konyaspor taraftarının izleyeceği, bu konuda otobüs kaldırılması için seferberlik ilan edildi. Dün basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışan Torku Konyaspor’da Kayseri yolculuğu bugün başladı. Sabah antrenman yapacak olan Kartallar öğleden sonra Kayseri’ye ulaştı.
 
SELİM: TELAFİ EDECEĞİZ
Torku Konyaspor’un başarılı stoperi Selim Ay, Sivasspor karşısında iki haftalık galibiyet serisini devam ettiremedikleri ve iç sahada yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi. Selim, bunu Erciyesspor'u deplasmanda mağlup ederek telafi edeceklerini belirtti. Selim Ay, açıklamasını şöyle sürdürdü.  “Pozisyonlarımız vardı. Bunları değerlendiremedik. İkinci devrenin hemen başında kalemize ilk kez gelen rakibimiz golü buldu ve öne geçti. 1-0'dan sonra maçı kazanabilecek net fırsatları yakaladık ama değerlendiremedik. İki haftalık galibiyet serisine devam etmek istiyorduk. Maalesef olmadı. Bizi bu maçta da yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm Türkiye onların desteğini ve tribün şovunu büyük bir hayranlıkla izledi. Biz onlara bu desteklerinin karşılığını skor olarak veremediğimiz için üzgünüz. Bu yenilgiyi  Kayseri Erciyesspor deplasmanında telafi edeceğiz. Ligde her maç zor. Bunun farkındayız. Bu hafta iyi oyunumuzu skora yansıtıp Erciyes karşısında iyi oyunumuzu skora yansıtmak istiyoruz." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.