Konyaspor kararlı

Konyaspor kararlı

Süper Lige yükselme şansını sürdüren Konyaspor, Kasımpaşa maçına Nevşehirde hazırlanıyor

Süper Lig’e yükselme şansını sürdüren Konyaspor, Kasımpaşa maçına Nevşehir’de hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz de önemli bir eksik bulunmazken, takımın morali üst seviyede

Konyaspor’da, Kasımpaşa ile oynanacak play-off maçlarının hazırlığı Nevşehir’de sürüyor. Pazar günü oynanan Elazığspor maçının ardından Nevşehir’e gidereke kampa giren yeşil-beyazlı takımın. Pazartesi günü akşam saatlerinde Avrasya hotel sahasında gerçekleştirilen ilk antrenman neşe içerisinde geçti. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan çalışmaya tedavi olan Feyyaz Belen katılmadı. Antrenmanda, Elazığspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 15'şer dakikalık iki seri koşu ve dar alanda pas çalışması yaparak çalışmayı açma-germe hareketleriyle tamamladı. Diğer oyuncular ise, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda pas çalışması ve 6'şar dakikalık 3 seri üzerinden çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Dünde kamp yapılan otelin sahasında teknik-taktik çalışan Kartallar’ın bugün sona ermesi gereken kampının, maç günlerinin kaydırılması nedeniyle uzatılması düşünülmekte. Pazartesi akşamı Nevşehir kampında toplanan Konyaspor yöneticileri, maçın Cumartesi günü oynanacak olması nedeniyle kampında Cuma gününe kadar uzatılması konusunda mutabakata vardı. Bugün de teknik-taktik ağırlıklı bir antrenman daha yapacak olan temsilcimiz yarın Taktik çalışacak ve Cuma günü sabah gerçekleştirilecek antrenman ve öğle yemeğinin ardından Konya’ya dönecekler. Konyaspor’da, Kasımpaşa maçları öncesi eksik yok. Moral süper.

MAÇ GÜNÜ YİNE DEĞİŞTİ

Konyaspor’un, Kasımpaşa ile oynayacağı play-off maçlarının günleri yine değişti.. Futbol Federasyonunca yapılan açıklamaya göre, maçlar 19-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Programa göre, Konyaspor ile Kasımpaşa arasındaki play-off’un ilk maçı 19 Mayıs Cumartesi günü saat 18.30'da Konya’da Atatürk Stadyumunda, rövanşı ise 23 Mayıs Çarşamba günü saat 18.30'da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanacak. Play-off'un diğer eşleşmesinde, Adanaspor A.Ş. ile Çaykur Rizespor A.Ş. mücadelesinde ilk maç 18 Mayıs Cuma günü Adana'da, rövanşı ise 22 Mayıs Salı günü Rize'de oynanacak. Bu müsabakalarda galip gelen takımlar tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre final müsabakası yapacak ve galip gelen takım Süper lige yükselecek. Bu maçın ise, kesin olmamakla birlikte 27 Mayıs Pazar günün akşam Ankara’da oynatılması planlanmakta. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.