Konyaspor izinde

Konyaspor izinde

Kızılcahamam kampını tamamlayan Konyaspor’da, futbolculara verilen izin yarın sona eriyor. Yeşil-beyazlıların, 18-30 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'da yapacağı üçüncü etap kamp programı da belli oldu

Lig hazırlıklarına Konya’da başlayan ve 4 günlük antrenmanın ardından Kızılcahamam’a giderek kampa giren Konyaspor, birinci dönem hazırlıklarının ardından verilen iki günlük izin yarın sona erecek. Kartallar, Pazar günü saat 9.00’da Ankara Esenboğa havaalanında buluşarak saat 10.30’da Avusturya’nın başkenti Viyana’ya uçacaklar. Kafile oradan da karayoluyla kampın yapılacağı merkeze geçecek. Avusturya’nın Lindabrunn kasabasında Sportschule Lindabrunn otelde gerçekleştirilecek 2. dönem kamp çalışmaları 30 Temmuz’da sona erecek ve bu dönem içerisinde biri Eskişehirspor ile olmak üzere en az 4 hazırlık maçı oynanacak. Yeşil-beyazlılar Avusturya dönüşü iki gün izin yapacaklar ve ardından TSYD kupası maçıyla ilik kez taraftarları karşısına çıkacaklar.

Konyaspor’da kamp kadrosu da bugün netleşecek. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, sezon başında yeniden anlaşma sağlanan Serhat Akyüz’ün Kızılcahamam kampında yeterli performansı gösterememesi üzerine kendisiyle yolların ayrıldığı öğrenildi. Bu arada, yeni transferlerden ve genç futbolculardan da bazılarının Avusturya kamp kadrosuna alınmayacakları bildirildi. Bu isimler bugün yönetimde yapılacak değerlendirmenin ardından belli olacak.
NORVEÇ SEFERİ BAŞLIYOR
Konyaspor yöneticilerinin Norveç seferi bugün başlayacak. Başkan Bahattin Karapınar, başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet, teknik direktör Ziya Doğan ve takım kaptanlarından Eser Yağmur'dan oluşan heyet, geçirdiği trafik kazası sonrası fizik-tedavi ve rehabilitasyon sürecini ülkesi Norveç'te geçiren Branimir Poljac'ı ziyaret edecek ve şampiyonluk kupasını hediye ederek şampiyonluk primini verecekler. Başkan Karapınar, basın sözcüsü Yönet, teknik direktör Doğan ve futbolcu Eser Yağmur ziyaretten sonra Avusturya’ya dönerek kampa katılacaklar.
TRANSFERDE BEKLEME
Kartal’da, bir forvet ve bir kaleci transferi konusunda arayış devam ediyor. Çek oyuncu Andrej Keric’in gönderilmesinin ardından forvet transferi yeniden gündeme gelen Konyaspor’da, bu oyuncunun yanı sıra 3. bir kaleci transferi de düşünülmekte. Yeşil-beyazlı yöneticiler yaptıkları açıklamada, her iki transferi de Avusturya kampının ilk günlerinde tamamlayarak lige tam kadroyla hazırlanacaklarını sözlerine eklediler. Transferler için arayışın devam ettiği, görüşme yapılan futbolcuların bulunduğunu belirten basın sözcüsü Cengiz Yönet, ancak imza aşamasına kadar isim açıklanmayacaklarını bildirdi. Bu arada, Federasyonun mali genel kuruluna katılan yöneticiler dün akşam Konya’ya döndüler.
AVUSTURYA PROGRAMI BELLİ OLDU
2010-2011 sezonu öncesinde hazırlıklarında birinci etabı 30 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında Konya'da, ikinci etabı 3-15 Temmuz tarihleri arasında Kızılcahamam'da gerçekleştiren Konyaspor’da, 18-30 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'da yapacağı üçüncü etap kamp programı belli oldu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 18-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceği üçüncü etap kamp çalışmaları için THY'na ait TK 7350 sefer sayılı uçakla 18 Temmuz Pazar günü saat 10:30'da Ankara'dan Avusturya'nın Viyana kentine uçacak. Konyaspor, buradan karayolu ile kamp yapacağı Sportschule Lindabrunn otele geçecek. Yeşil-beyazlı ekibimizin Avusturya kampı 30 Temmuz'da sona erecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.