Konyaspor iyi gidiyor

Konyaspor iyi gidiyor

Konyasporun eski başkan yardımcılarından Cumhur Ünüvar, yeşil-beyazlı ekibin özellikle ikinci yarıda iyi bir performans sergilediğini belirterek, şehrin dinamiklerinin takıma sahıp çıkmasını istedi.

Konyaspor’un eski başkan yardımcılarından, Cumhur Ünüvar, yeşil-beyazlı ekibin, Trabzonspor maçında aldığı galibiyetten dolayı Konya dışında yaşayan Konyalılar olarak çok mutlu olduklarını ifade ederek, bugün oynanacak olan Gaziantepspor maçında da aynı başarıyı beklediklerini söyledi.

Trabzonspor karşılaşmasından alınan 3 puanın Konyaspor’a manevi anlamda da bir getirisinin olduğunun altını çizen Ünüvar, Konya’nın bu takıma kesinlikle sahip çıkmasının, çünkü bu şehrin her zaman iyi şeylere layık olduğunu söyledi.

Konyaspor’da 3-4 dönem yöneticilik ve Ankara temsilciliği görevlerinde bulunan ve yeşil-beyazlı ekibe önemli katkıları bulanan Cumhur Ünüvar, takımın ilk yarıda sıkıntılı günler geçirdiğini, özellikle de gurbette yaşayan Konyalılar olarak üzüntülü günler geçirdiklerini, ancak ikinci yarı öncesi yapılan takviyelerle Konyaspor’un sahada takım gibi durduğunu ve takım gibi oynadığını belirterek, yeşil-beyazlı ekibin daha iyi yerlere geleceğinin altını çizdi. Ünüvar, bu konuda şöyle konuştu:

“Takımımız özellikle ikinci yarıda başarılı bir performans sergiliyor. Bunun sonucu yansıması da çok çok önemli. Konyaspor’da hem teknik ekip hem de oyuncular işin bilinciyle hareket ediyorlar. Teknik konulara fazla girmeyeceğim, ama ilk yarıdaki Konyaspor ile ikinci yarıdaki Konyaspor arasında dağlar kadar fark var. Trabzonspor maçındaki dirençli mücadele beni oldukça memnun etti. Umarım bu dirençli mücadele önümüzdeki haftalarda da devam eder ve Konyaspor, bu sezonu istediği bir yerde tamamlar” diye konuştu.

Bugün oynanacak olan Gaziantepspor maçının Konya ve Konyaspor için son derece önemli olduğunu bildiren Cumhur Ünüvar, konuk takımın içerisinde bulunduğu olumlu ya da olumsuzluğun Konyaspor’u fazlaca ilgilendirmemesi gerektiğini belirterek, “Konyasporlu oyuncular kendi işlerini yapmalı ve sadece kazanmaya konsantre olmalılar” dedi.

 Konyaspor bundan sonra oynayacağı bütün maçların final havasında geçeceğini söyleyen Ünüvar, “Konya ve Konyaspor tüm maçlara final maçı gibi hazırlanmalı. Trabzonspor maçı kazanıldı diye kimse rehavete kapılmamalı. Çünkü, lig devam ediyor ve bizim takımımız hala düşme potasında. Dolayısıyla da her maç final. Ama, asıl final maçı bugün oynanacak Gaziantepspor maçıdır. Bu maçın çok büyük önemi var. Özellikle de taraftarların stadı doldurması, bu takımı ve oyuncuları yetim bırakmamasıdır.”

Konya’nın mutlaka iyi bir stada kavuşmasının da gerekli olduğunu söyleyen Cumhur Ünüvar, “Ankara’da yaşayan bir  Konyalı, eski bir yönetici olarak Kayserilileri ‘kıskanmadım’ dersem yalan olur. İnanılmaz bir esere imza attılar. Kayseri gibi bir şehir bunun altından kalkmışsa Konya’nın da mutlaka bu işin altından kalkması ve Konya’ya Avrupa standartlarında bir stad kazandırılması gerekir. Şehrin siyasileri, bürokratları, sanayicileri ve kanaat önderleri bu anlamda  kafa kafaya verip  şehrimize böyle bir eseri kazandırmalılar. Konya insanı olarak bizlerde Kayserilileri kıskanmayalım” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.