Konyaspor inanıyor

Konyaspor inanıyor

Ligin 23. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile zorlu bir 90a çıkacak olan Konyaspor, şampiyonluk mücadelesi veren rakibinden korkmuyor. Kartalda Trabzon maçının son çalışması bugün

Turkcell Süper Lig'in 23.haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Konyaspor, öğle yemeği sonrası karayoluyla Ankara'ya gitti, ardından THY'ye ait tarifeli uçakla dün akşam saat 18:10'da Trabzon'a uçtu. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nden öğle yemeğinin ardından Ankara'ya hareket eden kafilede sakatlıkları bulunan Koray İçten, Serhat Akyüz, Caner Altın, tedavisine Almanya'da devam edilen Eren Şen, antrenman eksiği bulunan Erdal Kılıçaslan ile hasta olan Mehmet Çoğum ve Kaue Da Silva yer almadı. Yeşil-beyazlılar, Zorlu Grand Otelde kampa girecek.

BULAK: TRABZON MAÇI ZOR GEÇECEK
Konyaspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçında galibiyet hedefliyor. Teknik direktör Giray Bulak, Trabzonspor maçının zor geçeceğini belirterek, "Kolay deplasman yok. Evimizde oynadığımız Galatasaray maçında puan alabilirdik. Bu maçın tesellisi oynadığımız iyi futbol oldu. İyi bir takım olduk. Ligin iyi oynayan ekiplerinden bir tanesiyiz. Rakiplerimize kolay kolay puan vermiyoruz. Bunu Trabzonspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Hücum hattı iyi olan, iyi mücadele eden bir takıma karşı oynayacağız. Ama Trabzonspor'dan çekinmiyoruz. 3 sonuçlu bir maç olacak. Ligin ilkyarısındaki kendi sahamızda oynadığımız Trabzonspor maçını kaybetmiştik. Bu maçı kazanarak telafi etmek istiyoruz. Trabzonspor, iç sahada iyi oynayan bir ekip. Çok oyuncuyla hücum yapıyorlar. Biz de ona göre tedbirler aldık. Trabzonspor maçından galip gelmek istiyoruz" diye konuştu Affedilen Fahri Tatan hakkında da değerlendirmede bulunan Bulak, "Bu durum bizim oyuncu ihtiyacımız var gibi algılanmasın. Fahri altyapıda rahat çalışamadığını, rahatsızlık geçirdiğini söyledi. Biz de karşılıklı görüşmeler sonucunda Fahri'nin affedilmesine karar verdik. İlerleyen haftalarda Fahri iyi olursa takımda neden düşünmeyelim” dedi. Kendi şehrinin takımına karşı oynayacak olmalarının kendilerine haz verdiğini söyleyen Bulak, "Kendi şehrimize gitmek, sahaya çıkıp mücadele etmek bize zevk veriyor. Trabzonspor'dan daha çok puana ihtiyacımız var. Onlar ligin ilk yarısında bizi yendi. Biz de Cumartesi günü onları kendi sahalarında yenmek istiyoruz. Dostça ve centilmence bir maç diliyorum. Umarım kazanan taraf biz olacağız" diye konuştu.
SERHAT AKIN: YENECEK GÜCE SAHİBİZ
Konyasporlu Serhat Akın, Trabzonspor ile deplasmanda zor bir maça çıkacaklarını belirterek, ''Trabzonspor'u yenecek güce sahibiz'' dedi.Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serhat Akın, iyi oynamalarına rağmen Galatasaray maçından puanla ayrılamadıkları için üzgün olduklarını belirtti.
''Oyunumuzun karşılığını alamamak kötü olsa da mücadeleci oyunumuz bundan sonraki haftalar için moral oldu'' diyen Serhat Akın, artık Konyaspor'un sahada rakip kim olursa olsun kazanmak adına mücadele ettiğini, bunu da herkesin gördüğünü söyledi. Bu hafta sonu deplasmanda Trabzonspor karşısında zor bir maça çıkacaklarını ifade eden Akın, şunları kaydetti:
''Ama biz kendi işimize bakıyoruz. Trabzonspor sahasında oynadığı son maçta Denizlispor'a kaybetti ve bizim maça kazanmak için çıkacak. Bizim de galibiyete ihtiyacımız var. İyi futbolumuzu sonuca yansıtarak sahadan iyi bir neticeyle ayrılmak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüzün olduğunu biliyoruz.''
Denizlispor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle aldığı cezanın sona erdiğini anlatan Akın, ''Bu haftadan itibaren bana görev verildiği zaman Konyaspor'un başarılı olması adına elimden geleni yapacağıma herkesin inanmasını istiyorum'' diye konuştu.
FATİH TERİM MAÇI İZLEYECEK
Öte yandan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor yönetim kurulunun daveti ve oyuncuların performanslarını gözlemlemek amacıyla Trabzon'a gelerek bordo - mavili takımın Cumartesi günü kendi sahasında Konyaspor ile oynayacağı maçı izleyecek. Trabzon'da Başkan Sadri Şener'le de mini bir görüşme yapması beklenen Terim, maçın ardından ise Trabzon'dan ayrılacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.