Konyaspor inanıyor

Konyaspor inanıyor

Konyaspor, Çanakkale maçı için galibiyete koşullandı. Dahası, Pazar günü oynanacak bu önemli maçın hazırlıklarını sürdüren yeşili-beyazlılarda yönetici, teknik adam ve futbolcular 3 puanda birleştiler

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Çanakkale Dardanelspor maçının hazırlıklarını önceki gün kondisyon ve teknik-taktik antrenmanıyla sürdüren Konyaspor’da, teknik adamlar futbolcuların bu maça hazırlamak için moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık vermekte. Antrenmana tüm oyunculara katılırken,  Umut Kekilli bir süre takımdan ayrı düzkoşu yaptıktan sonra tesislere geçerek çalışmasını burada tamamladı. Düzkoşu ve topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, taktik çift kale maçla devam etti. Kartallar, dünde Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı biri çalışma yaptılar.. Bugün kombine idman yapacak olan Konyaspor’da Çanakkale maçının hazırlığı Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak.

YUSUF: KAZANMAYA MECBURUZ
Sezonun ikinci devresine bekledikleri gibi bir başlangıç yapamadıklarını ve kendilerine yakışan mücadeleyi ortaya koyamadıklarını bildiren Yusuf Kurtuluş, Dardanelspor maçına yeni bir sayfanın açılışı olarak baktıklarını ve kazanarak yükselişe geçeceklerini söyledi. Bank Asya 1.Lig'de 2009-2010 sezonunun ikinci devresine iyi başlayamadıklarını ifade eden Yusuf Kurtuluş, "Bir mağlubiyet, bir beraberlik aldık. Bu sonuçlara bakarak ligin ikinci devresine iyi başladığımız söylenemez. Takım olarak üzerimizde bir yorgunluk var gibi görünüyor. Bize yakışan mücadeleyi sergileyemiyoruz. Bu iki maçlık periyotta beklentilere cevap verdiğimiz söylenemez. Bunu düzeltecek olanlar yine bizleriz. İnşallah Dardanelspor maçını kazanarak yeni bir galibiyetler serisine başlayacağız diye düşünüyorum. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi. Pazar günü oynanacak Dardanelspor karşılaşmasına da değinen Yusuf Kurtuluş, "İkinci yarının zorlu geçeceğini herkes gibi bizde biliyoruz. Rakibimiz genç ve çok iyi mücadele eden bir takım. Ama biz onlardan kalite ve tecrübe olarak çok çok daha iyi bir ekibiz. Onlara saygımız var ama bu maçı kazanacağımıza ve yeniden bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
BİLET ÜCRETLERİ AÇIKLANDI
Konyaspor’un, Pazar günü Çanakkale Dardanelspor ile oynayacağı maçın bilet ücretleri açıklandı ve bilet satışlarına dün biletx gişelerinden başlanıldı.  Sporseverler, Konyaspor’da yeniden çıkış olarak bakılan maçı kapalı tribünden 20, VİP tribününden 60 TL karşılığında izleyebilecekler. Diğer tribünlerin bilet ücretleri ise şöyle belirlendi. Eski yeşil, maraton, yeni yeşil ve konuk takım tribünleri: 5 TL.  Kale arkası tribünler: 3 TL..
SERHAT GERİ DÖNDÜ
Konyaspor’da, devre arasında kendi isteğiyle takımdan ayrılmak isteyen ve Bucaspor ile prensip anlaşmasına varan defans oyuncusu Serhat Akyüz, yönetim kurulunun kendisine transfer izini vermemesi üzerine takıma yeniden döndü. Serhat Akyüz, süper Lig hedefiyle yoluna devam eden Konyaspor’un bir parçası olmasının kendisini onurlandıracağını belirterek dün takımla birlikte çalışmalara katıldı.. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum