Konyaspor iki koldan

Konyaspor iki koldan

Konyaspor’da, 19 Haziran Cumartesi akşamı yapılacak olağanüstü genel kurula tek listeyle gidilmesi için çalışmalar devam ederken, transferde ise hafta sonuna kadar 2-3 futbolcuya daha imza attırılması planlanıyor.

Bahattin Karapınar Başkanlığındaki listenin dışında, geçtiğimizi hafta içerisinde ikinci bir listenin daha çıkacağı konusunda yapılan açıklamalar boş çıktı. Sanayicilerden oluşan bu listede yer alacağı ileri sürülen bazı kişiler bir açıklama yaparak, genel kurula tek listeyle gidilmesinin yararlı olacağı görüşünü savundular. Cumartesi akşamı, Mevlana Kültür Merkezi, Sultan Veled salonunda gerçekleştirilecek genel kurulda, katılmaları halinde 825 delege oy kullanacak. Tüzük değişikliği de yapılacak genel kurul öncesi liste oluşturma çalışmalarında sona gelindi. Bahattin Karapınar ile birlikte 8 eski yöneticiyle listeye alınması planlanan yeni isimlerin Çarşamba gününe kadar netleşmesi bekleniyor. Konyasporlu bir yönetici, yeni yönetim listesini Çarşamba günü spor kamuoyuna açıklayabileceklerini söyledi.  Konyaspor yeni yönetiminin büyük bir ihtimalle 21 kişiden oluşacağı da gelen haberler arasında.

KONYASPOR’A TANGOCU!
Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Daha önce kadrosunu 4 futbolcu alarak güçlendiren yeşil-beyazlıların Arjantin’den Gaston Machin’le de anlaşma sağladığı öğrenildi. En son Arjantin’in Huracan takımında forma giyen 27 yaşındaki futbolcunun kısa bir süre içinde Konya’ya gelerek sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Konyaspor’da, hafta sonu nedeniyle ara verilen dış transfer görüşmelerine dünden itibaren yeniden start verildi. Yeşil-beyazlı yöneticiler, Kayserisporlu Hakan ve kaleciyle birlikte ismi açıklanmayan iki yabancı futbolcunun transferi konusunda ki temaslarını hafta sonuna kadar bitirmeyi amaçlıyor. Hakan’ın transferinde küçük pürüzler kaldığını ileri süren Konyaspor transfer komitesi üyeleri, bu transferin yarın bitirilebileceğini, bir yabancı ve bir yerli kaleciyle bir yabancı futbolcuya da bir hafta içerisinde imza attırabileceklerini savundular.  
Öte yandan, yeni yönetim kurulunun seçiminden sonra sözleşmesi devam eden ve kulüp bulmaları istenilen futbolcularla görüşülerek kendilerine teşekkür edilecek ve yollar ayrılacak. Bu futbolculardan kaptan Ömer’i Orduspor’un istediği öğrenildi. Zafer Demir’in de aynı takıma transferinin söz konusu olabileceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.