Konyaspor hocasız ve moralsiz

Konyaspor hocasız ve moralsiz

Bank Asya 1. ligde, ikinci yarıya kötü başlamasına karşın zirve yarışını sürdüren ve lig sonunda ilk iki sırada yer alarak Süper lige çıkmayı amaçlayan Konyasporda, Kartalspor maçının hazırlıkları devam ediyor..

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde saat 13:30’da başlayan ve Mehmet Yıldırım gözetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katılırken, kasığında ağrıları olan Ufukhan Bayraktar takımdan ayrı olarak çalıştı. Umut Kekilli ve kaleci Haluk Tanrıseven’in takım çalışmasına katıldığı antrenman ısınma hareketleri ve 3 grupta oynanan 5’e 2 pas çalışması ile başladı. Top tekniğine ve pasa dayalı yapılan çalışmanın ardından yarı sahada çift kale maç yapan oyuncular, yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanı açma-germe hareketleri ile tamamladılar. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Başkan Yardımcısı Ekrem Coşkun, As Başkan Hasan Kulaksız ve Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Buğdaycı’da izledi. Bugün teknik-taktik, yarın da taktik ağırlıklı çalışacak olan Konyaspor’da İstanbul yolculuğu muhtemelen Cuma günü başlayacak. Yeşil-beyazlı takımda Kartalspor maçının hazırlığı Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak ter idmanının ardından tamamlanacak . Hedef, İstanbul deplasmanından 3 puanla dönerek kötü gidişe biri son vermek ve moral tazelemek.

KARAPINAR:BÖYLE OLMASI GEREKİYORDU
Konyaspor’daki ikinci yarı itibariyle kötü olan tabloyu tersine çevirmek adına Teknik Direktör Hüsnü Özkara ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını ifade eden Başkan Bahattin Karapınar, Süper Lig hedefine ulaşma adına Konyaspor’u başarıya taşıyacak bir teknik adamla en kısa sürede anlaşmaya varacaklarını ve takımın, Kartalspor maçına yeni teknik direktörüyle çıkacağını söyledi. İlk yarıyı çok iyi bir yerde bitirdiklerini ancak ikinci yarıda çok iyi bir tablo sergileyemediklerini ifade eden Bahattin Karapınar, “Bu kötü tabloya karşı yönetim olarak dur demek istedik ve böyle bir karar aldık. Bu kararı uygulamak zorundayız. Önümüzde 13 maç ve alınabilecek 39 puan var. Konyaspor bu puanları toplayacak güçte bir takımdır. Konyaspor, Bank Asya’nın en güçlü ve tecrübeli takımıdır. Sezon sonunda ligde şampiyon olacağımıza inanıyorum. Konyaspor büyük ve prensipleri olan bir takım. Hocamızla helalleşerek ayrıldıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayacağız. Konya, futbol olarak potansiyeli olan bir kent ve bunu bilen teknik direktörler Konyaspor’u seve seve çalıştırmak ister. Bu konuda seçici davranacağız. Şu an için belirlediğimiz veya görüştüğümüz hiçbir isim yok. Yarından itibaren arayışlara başlayacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.